Mijn notitieboekjes (+stationery!)

Ik ben gék op notitieboekjes. Het liefst koop ik elke keer als ik in de stad ben weer een nieuwe, er zijn namelijk zulke leuke in de winkels nu! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook veel in schrijf, van boodschappenlijstjes tot to-do-lists. Ik ben nou eenmaal een Lena Lijstje, als ik het niet opschrijf vergeet ik het geheid ;). Het leek me wel leuk om mijn verzameling eens te showen, dus, bij deze!

goed

Ik heb verschillende soorten boekjes. Een paar lijken meer op schoolschriften terwijl sommige juist echte boodschappenlijstjes-blokjes zijn. Ze komen ook uit allerlei winkels, maar ik moet zeggen dat Hema toch wel favoriet is bij mij. Ze hebben zulke hippe dingen tegenwoordig, en ook nog eens fijne prijsjes. Daardoor koop ik wel veel te veel steeds, oeps!

IMG_3206

De meesten komen dus van de Hema, maar ik heb er ook een paar van de Albert Heijn, eentje uit de Spaanse winkel Alehop (mijn favoriet, kijk de leuke Buddha nou!), een paar van de Action en tot slot nog eentje van mijn werkgever: de Efteling. Deze schriftjes liggen op de kamers in het hotel, speciaal voor de kleintjes. Eigenlijk bedoeld om je dromen in neer te pennen maar het werkt ook prima als ‘gewoon’ notitieboekje ;).

IMG_3231

Het roze boekje met spiegeltjes komt uit India (deze zie je op de tweede foto in dit artikel het beste). Er zitten ook heerlijk kitcherige pennetjes bij. Gekocht bij een kraampje en ik ben er super blij mee. Lekker fel!  Helaas zag ik letterlijk precies dezelfde van de week bij de Blokker liggen :”). Niet echt origineel dus, maar voor jullie wel een goede tip! Mijn agenda ligt er trouwens ook bij op deze fotos. Toen ik terug kwam van onze reis had ik geen agenda en álle agenda’s van 2014-2015 waren uitverkocht. Ik kon wel een 2015 agenda kopen, maar die kon ik dan niet gebruiken tot en met eind december. Gelukkig vond ik bij de Bruna nog een zestien maanden agenda die ik gelijk kon gebruiken. Primaaa! En ook nog eens met uiltjes erop, mijn grote liefde.

IMG_3223

Ook heb ik een lichte tic wat betreft pennen. Volgens mij heb ik er nu echt een stuk of tweehonderd rondslingeren. De meeste komen van de Efteling (hey, ik heb toch pennen nodig om bestellingen op te schrijven), maar ze komen ook veel uit het buitenland. Ik vind het leuk om van overal waar ik ben geweest een pen te hebben. Toch altijd handig. Hier zie je dus een kleine impressie van mijn verzameling. De Stabilo markers en gelpennen gebruik ik om mijn agenda op te leuken. Hoe leuk zijn deze markers trouwens?

IMG_3228

Jep, pennen-freak…

Dit waren dan mijn (leukste) notitieboekjes plus nog wat ander stationery spul!
Heb jij nog tips voor adresjes waar ik leuke boekjes kan halen?

4 antwoorden
 1. Delphine
  Delphine says:

  Woow al die boekjes! Hoeveel verschillende dingen kan een mens opschrijven. 😛 Ik had ooit een wit to do boekje in de Hema gekocht. Ik weet niet of ze het nog hebben maar das was zoo handig! Het heet ook echt to do en je kon afstrepen enz.

  Beantwoorden
 2. Rebecca
  Rebecca says:

  Wow! Wat onwijs veel haha.
  Ik vind notitieboekjes ook altijd heel verslavend, alleen doe ik er simpel weg niks mee..
  Alles wat ik moet onthouden sla ik op in mijn telefoon en dus ligt hier een boekje te liggen.. en dat is zonde!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.