KitKat Mini Green Tea

Ik ben al heel lang benieuwd naar Japans snoep, maar heb nog nooit wat geprobeerd. Ik besloot de uitdaging nu echt aan te gaan en eindelijk eens wat te bestellen. En wel KitKatjes met groene thee smaak. Zou het wat zijn?Schermafbeelding 2015-02-26 om 21.25.41Ik haalde mijn snoep van de website MostCutest.nl. Op deze website kun je werkelijk van alles kopen. Japanse DIY snoepsetjes, gekke koekjes, maar ook Kawaii schriftjes of pennen. Leuk, heel leuk! Na lang twijfelen besloot ik uiteindelijk voor KitKat Mini Green Tea te gaan.

image-2015-02-25Het pakketje was verassend snel binnen! En zoals je misschien al ziet, heb ik ook nog iets anders besteld… Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet waar dat is gebleven, haha. Ik ga eens zoeken. Nu gaat het echter om de KitKatjes.

Ik vind het ontzettend leuk dat er een heel pakket binnen kwam. Niet alleen het snoep zat er in, maar ook een leuk briefje, stickers en paperclips. Wauw! Marjet, de eigenaresse van de website, doet echt ontzettend haar best om het een leuk cadeautje te maken.
image-2015-02-25(1)Sorry voor de ietwat grauwe foto. Maar hier zie je alles wat ik er bij kreeg. Een leuke ansichtkaart, een foldertje van MostCutest, een schattig kaartje van Marjet, nog een kaartje en een soort stickers. Heel erg leuk. Maar ja, daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat hier om de KitKats!
image-2015-02-25(2)En zo zien ze er dan uit. Het zijn KitKat mini’s, dus het zijn kleintjes. Heel schattig. De verpakking is groen, wat eens wat anders is dan dat eeuwige rood. Het past goed bij de smaak, vind ik. Green tea! Maar, genoeg over de verpakking. Want hoe smaken ze?
image-2015-02-25(3)Nou, mijn gezicht zegt al genoeg, denk ik. Ik vond het geen daverend succes. Het smaakte niet persé naar groene thee, vond ik. Meer een soort hele melige zoete witte chocola. Maar dan vind ik witte chocolade toch een stuk lekkerder! De ‘groene thee’ smaak zou komen door matcha-poeder. Goed om te weten, maar alsnog vind ik het niet naar groene thee smaken.

Begrijp me niet verkeerd, ik vond het zeker niet vies. Meer gewoon een beetje gek. Alsnog denk ik niet dat ik het nog een keer zou bestellen! Dan ga ik liever voor iets anders Japans. Want dat ik meer Japans snoep wil uitproberen nu, dat is zeker!

Zou jij wel eens KitKat Green Tea willen proberen?

7 antwoorden
 1. Amy
  Amy says:

  Ik houd enorm van groene theesmaak, maar deze Kit Kats had ik al bij onze Jamin zien liggen en toch hield iets me toen tegen. Door jouw artikel raak ik enerzijds nog nieuwsgieriger, anderzijds denk ik ‘nah’.. Lastig! 😉 Ook wel benieuwd naar het andere Japanse snoep eigenlijk 🙂

  Beantwoorden
 2. Dina
  Dina says:

  Oei ik denk niet dat ik dit zou willen proberen haha. Een vriendin is helemaal gek op pindakaas en kitkat heeft ook kitkats met pindakaasvulling. JAKKES. Maar zij vindt het geweldig! 😛

  Beantwoorden
 3. Livia
  Livia says:

  Matcha is een zoete groen thee poeder, dit heeft een hele kenmerkende smaak en is niet te vergelijken met de groene thee zakjes smaak uit de supermarkt. Ik drink zelf matcha thee en toevallig heb ik vandaag ook deze greentea kitkats uitgeprobeerd. Ik vond de smaak verassend dichtbij de smaak van het echte product komen.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.