Mijn favoriete Youtubers

Ik ben gek op blogs lezen, maar als ik tijd heb kijk ik nog liever een paar leuke filmpjes op Youtube. Ik ben vooral gek op Amerikaanse Youtubers. Lekker enthousiast en overdreven, daarvan kan ik wel genieten! Beauty, fashion, DIY… Allemaal even leuk. Bij deze mijn aanraders.


Missglamorazzi aka Ingrid Nilsen

Met stip op nummer een staat bij mij Ingrid Nilsen. Ingrid is een super lieve en enthousiaste meid uit Los Angeles (jaloers!) die de leukste Youtube videos maakt. Ik vind haar gewoon zo mooi, lief en interessant. Ze plaatst haarstijl ideetjes, heerlijke recepten, kleding hauls, DIYs en nog veel meer. Een groot favoriet bij mij is trouwens ook haar tweede kanaal, TheGridMonster. Hierop plaatst ze veel vlogs. Tijdens de maand december heeft ze Vlogmas gedaan die ik trouw elke dag keek. Ook een aanrader, zelfs om nu nog terug te kijken.


Charismastar aka Charis Lincoln

Charis is ontzettend gek op alles wat te maken heeft met Disney, fantasy, anime en nog veel meer van dat soort dingen. Dit zie je dan ook goed terug in haar filmpjes! Zo heeft ze bijvoorbeeld een Get ready with me video voor als je naar een pretpark gaat, DIY Minnie oortjes, kleding-videos in Disneyland L.A. en make-up geinspireerd door Cruella de Vil. Het klinkt misschien een beetje kinderachtig, maar Charis weet er altijd een leuke draai aan te geven. Charis is trouwens getrouwd en zij en haar man (die haar helpt met al haar videos) zijn zo ontzettend schattig samen!

Macbarbie07 aka Bethany Mota

Ik denk dat veel mensen dit meisje wel zullen kennen. Bethany Mota is zo ongeveer de queen onder de tiener-Youtubers, en terecht! Ze plaatst ontzettend leuke en creatieve filmpjes over outfits, ochtend routine’s, DIYs en nog veel meer. Ik vind het knap dat ze er elke keer weer zo ontzettend veel werkt in steekt! Je merkt gewoon dat ze veel aandacht en tijd heeft besteden aan zowel het filmen zelf als het editen. Tegenwoordig heeft ze ook een kledinglijn bij Aeropostale en zit ze in de Amerikaanse versie van Dancing with the stars. Hartstikke leuk, maar jammer genoeg plaatst ze daardoor wel een stuk minder filmpjes dan voorheen.

Itsbl0ndie aka Casey Holmes

Casey plaatst op haar kanaal bijna alleen maar beauty-gerelateerde videos. Ik vind normaal gesproken andere videos een tikje leuker (DIYs, Morning routines) maar toch spreken Caseys videos me aan. Ze zijn redelijk simpel, geen fancy editing werk zoals bijvoorbeeld bij Bethany Mota. Toch raak ik vaak geinspireerd door haar videos. Vooral doordat ze in feite een hele bleke en redelijk slechte huid heeft met veel rode plekken. Toch weet ze dit keer op keer weer te verbloemen met make-up. Ok, toegegeven, het is een behoorlijke hoeveelheid die ze op haar gezicht smeert, maar het wérkt wel. Chapeau.

Anneorshine aka Ann Le

Ann Le is een creatieve vrouw die vooral veel DIYs plaatst. Denk aan recepten zoals No-Bake Strawberry Shortcake of Chia zaadjes pudding, maar ook videos waar in ze uitlegt hoe je zelf een Boho halter-topje maakt (zonder te hoeven naaien), hoe je je kaarsen op een Pinterest-achtige manier versiert of ideetjes hoe je je kadootjes leuk kan verpakken. Ze is ontzettend creatief en haar videos zijn altijd fijn om naar te kijken. Ik vind haar filmpjes altijd heel licht en ‘casual’ gemonteerd.

Dit zijn wel zo een beetje de Youtube-kanalen die ik het vaakst bekijk. Tenminste… Ik kijk elke week wel tientallen filmpjes van verschillende Youtubers, het zou een beetje te veel worden als ik ze allemaal op zou gaan noemen! Als ik nog een paar aanraders zou mogen geven zou ik zeggen Stilababe09 aka Meredith Foster, Maybabytumbler aka Meg Deangelis en Thatmissygirl7 aka Melissa.

Heb jij nog aanraders voor mij?

3 antwoorden
 1. Yvette
  Yvette says:

  Je kijkt naar Ingrid 😀 Gaaf, ik ook al een paar jaar! Ze is echt cute! Ik mis Luke wel een beetje in haar videos, maar haar edit-stijl vind ik echt super inspirerend!

  Beantwoorden
 2. Eef
  Eef says:

  Leuk leuk leuk! Ingrid & Bethany Mota kende ik al maar ga zeker ook even kijken bij de andere. Inderdaad lekker overdreven, vrolijk en mega enthousiast haha. Leuk 😀

  Beantwoorden
 3. Merel
  Merel says:

  Bethany Mota is ook een van m’n favorieten. Samen met Zoella, Meredith Foster en Meghan Rienks. De rest kende ik eigenlijk nog niet, even kijken maar haha..

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.