Serenas Stijlgids

Toen ik hoorde dat Serena van Beautylab.nl een boek zou uitgeven, wist ik gelijk dat ik hem wilde hebben. Ik vind haar blog zó leuk! Serena’s Stijlgids is eigenlijk een verlengde van haar blog. Een soort bundeling van haar beste tips & tricks. Dus dat klonk mij goed in de oren!

Zelf heb ik ook Beauty van Cynthia Schultz en Happy life van Mascha Feoktistova. Tja, ik vind het gewoon leuk om de boeken van beautybloggers te hebben! Toch vind ik dit anders dan de anderen. Ik leg uit waarom.
Je ziet het misschien niet heel erg goed op de foto, maar het is echt een groot boek. Een stuk groter dan de andere boeken die ik net hier boven beschreef. Het is ook vrij stevig, hoewel het geen harde kaft heeft. Wel lekker, ik vind het hierdoor echt een koffietafel-boek.
En.. jawel! Serena heeft mijn boek gesigneerd ;). Heel erg lief.
Qua inhoud heb ik het eigenlijk al een beetje verklapt in de intro. Het is echt een verlengde van haar blog. Verschillende onderwerpen komen voorbij, waaronder beauty, fashion, travel en cooking. Ik vind het leuk dat ze al haar interesses in één boek heeft weten te bundelen. Ook vind ik het dus echt mooi opgemaakt. De cover is al prachtig en ook het binnenwerk is vrolijk, helder en duidelijk.
Veel dingen herken ik, zoals bijvoorbeeld een sparkle wall art of een bepaald recept dat ik al eerder voorbij heb zien komen. Aan de andere kant staan er veel nieuwe dingen in, die wél heel erg Beautylab zijn. Elke gemiddelde Beautylab lezer zal dan ook blij worden van dit boek! Them kittehs komen ook af en toe langs (natuurlijk) en er staan veel mooie foto’s bij die Serena zelf heeft geschoten (of haar familie). Dit maakt het echt een persoonlijk boek, je ziet dat ze er lang mee bezig is geweest.
Dit boek is anders dan Beauty of Happy Life. Het is meer een soort doe-boek met allerlei handige tips en tricks. Niet alleen op gebied van beauty, maar ook op alle andere gebieden waar Beautylab over gaat. Het is een boek dat je op je koffietafel legt, even een half uurtje uit leest tijdens een kopje thee en dan weer terug legt. Om een uur later er weer door heen te bladeren.

Ja, het is zeker een aanrader! Ik ben echt blij dat ik deze leukie aan mijn collectie bloggerboeken kan toevoegen, haha. Je koopt Serena’s Stijlgids hier voor 22,50.

7 antwoorden
 1. Delphine
  Delphine says:

  Ik koop deze niet want ik bezoek haar blog ook niet enz, maar ik lees veel enthousiaste commentaren hierover. Wel tof dat ze iets zinnigs en leuks bij haar handtekening zet. Ze luistert precies wel naar je. En dat is een tof gevoel lijkt me.

  Beantwoorden
 2. Evelijn
  Evelijn says:

  Ziet er leuk uit! Ook een goed review heb je geschreven. Ik kende haar wel, maar volgde haar niet echt en toen kwam ik haar een paar weken geleden tegen in de Starbucks! Liefs, Evelijn

  Beantwoorden
 3. Asanki
  Asanki says:

  Ik zat er wel aan te denken om mashas happy Life te kopen. Ondanks dat ik graag serenas blog ook leest weet ik niet of ik 22 euro zou willen betalen voor iets wat een verlengde is Van blog. denk inderdaad Super gaaf voor de die hard fans en misschien dat ik er een keertje stiekem Inkijk. Maar het lijkt wel een trend laatste tijd onder beauty blogges een boek uit te brengen. Mmh nieuwsgierig, ja. Kopen? Waarschijnlijk niet.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.