In the blog spotlight

Ik heb een (leuk) idee. Ik vind al die spam je blog artikelen heel erg leuk, maar nog leuker vind ik het als een heel artikel is gewijd aan één, twee of drie leuke blogs. Vandaar dat ik heb besloten om precies dat een maandelijks iets te maken. Een ‘In the blog-spotlight’!

Eén keer per maand zal ik dus een geheel artikel wijden de leukste blogs die ik heb ontdekt. Deze kunnen over van alles gaan: lifestyle, travel, koken, mindfulness, beauty… Het maakt me niks uit. Het gaat er om dat deze blog leuke content heeft en een nóg leukere eigenaresse.

Ik wil graag met een schone lei beginnen en zal niet gelijk een paar blogjes opnoemen die ik al ken (hoewel Dinastie.nl echt mijn nieuwe lieflings is). Daarom is dit eigenlijk gewoon een ordinair spam je blog artikel.
blog2Laat een beschrijving van jouw blog achter enne, probeer het een beetje origineel te omschrijven! Ook al is het de duizendste beautyblog, er is vast wel iets waardoor iedereen op jouw blog moet kijken. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik.

Hopelijk ontdek ik zo super veel nieuwe blogs (en ben ik nog meer tijd kwijt aan blogs lezen, haha).

Oh ja, als je zelf geen blog hebt, mag je ook gewoon je lievelingsblog opgeven.

5 antwoorden
 1. saskia
  saskia says:

  Wat een super leuk idee! Ik blog dagelijks op twinkelbella.nl en schrijf over van alles en nog wat. Ook probeer ik bepaalde onderwerpen te bespreken die lastig kunnen zijn. Mijn zwangerschap verloopt niet gemakkelijk en ik probeer het taboe te doorbreken door hier over te schrijven. Daarnaast vind ik het gewoon heel leuk om door mijn blog anderen te leren kennen en andere blogs te bezoeken.

  Beantwoorden
 2. Renske
  Renske says:

  Wat lief! En leuk idee zeg!

  Ik blog sinds begin maart op http://montevie.wordpress.com. Inmiddels ben ik bijna 50 artikelen verder en staat er vanalles op! Van DIY’s tot recepten, van een wekelijks fotodagboek tot persoonlijke verhalen, shoplogs en fashionartikelen. Neem gezellig een kijkje! 🙂

  Beantwoorden
 3. Bente
  Bente says:

  Wat een leuk idee! Er zijn zoveel leuke blogs, handig om maandelijkse favorieten op een rijtje te hebben!

  Ik zelf heb een persoonlijke blog waar ik eigenlijk alles deel waar ik plezier uit haal: wekelijks een receptje, een vleugje psychologie, blije lijstjes, dingen die ik mee maak. Er komt van alles voorbij 🙂

  Beantwoorden
 4. Sallie
  Sallie says:

  Wow, amɑzing blog layout! How long have уoᥙ been blogging for?

  you made blogging look eaѕy. The ovеrall look of your web site is great,
  as well as thе content!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.