OUTFIT: Palmtrees at Curaçao

Hi iedereen! Op Curaçao was het, toen wij er waren, zo een dertig graden. Constant. Elke dag. Daarom leefde ik vooral op slippers, rokjes, korte broekjes en shirtjes. Toen we een middag naar de struisvogelfarm gingen heeft mijn vriend mijn outfit gefotografeerd. Verwacht niet veel poespas, maar gewoon lekker zomerse kleding!

Mijn haar zat lekker wild omdat ik die ochtend had gedoken, ik was nog niet heel erg bruin (het was pas onze tweede dag!) maar ik had het wel naar mijn zin en vond dit een lekkere outfit om mee rond te stappen. Kijk mee!Rok: Takko Fashion, top: H&M, ketting: Lucardi, schoenen: Haivana’s, zonnebril: Kruidvat

Hebben jullie ook al zo’n zin in de zomer?!

5 antwoorden
 1. Lena
  Lena says:

  Leuke outfit. De ketting maakt het echt af, vind ik 🙂
  Wat leuk dat je vriend je foto’s heeft getrokken, het is hem nog goed gelukt trouwens :p mijn vriend doet het ook altijd voor mij, maar ik moet hem altijd eerst even overtuigen, haha.
  x, Lena

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.