OUTFIT: Spijkerjasje en espadrilles

Ik heb weer een paar nieuwe aankopen gedaan waar ik heel blij mee ben. Zo heb ik eindelijk het perfecte spijkerjasje gevonden. Ik heb er al talloze aan geprobeerd, maar meestal stonden ze heel deuzig of vond ik het kleurtje niet leuk. Deze is wel perfect! Kijk snel verder.

Afgelopen maandag zei mijn vriend opeens “Hee, zal ik outfitfoto’s voor je maken?”. Nou, graag! Ik besloot dus gelijk mijn nieuwe items aan te doen en we doken de tuin in om foto’s te maken. Zoals ik al zei ben ik gek op mijn nieuwe jasje! Ik kocht hem bij de outlet van Men at work in Tilburg. Hij kostte oorspronkelijk 119 euro en geloof het of niet, maar ik betaalde er nu maar 25 euro voor. Dat is nog eens een lekkere sale!

De schoenen heb ik van Invito. Ik zag ze voorbij komen op verschillende blogs en vond ze zó leuk, dat ik er toch voor zwichtte en ze bestelde. En ze zitten gelukkig heel erg lekker, dus voorlopig doe ik ze niet meer uit. Perfect voor deze tijd van het jaar. Maar goed, bij deze dan de foto’s!Spijkerjas: Men at work. Schoenen: Invito. Top: Only. Basic top: H&M. Broek: H&M. Ketting: Tiffany&Co (maar dan met een rosé-gekleurd kettinkje).
Dank aan mijn lieve vriend voor de mooie foto’s! Wat vind jij van mijn outfit?

8 antwoorden
 1. kelly
  kelly says:

  Mooie stijl! Prachtige foto’s!! Pinterest waardig!!! 🙂 En ken de zoektocht naar het juistje spijkerjasje! Heb de mijne nu al dik 5 jaar en ben er nog steeds heel blij mee. hahahah..

  Beantwoorden
 2. Kim | lifeisanadventure.nl
  Kim | lifeisanadventure.nl says:

  Wauw, wat een mooie foto’s zeg! Ik vind je outfit erg leuk, ik zou het ook kunnen dragen 🙂 Ik vind het zelf altijd heel lastig om een spijkerjasje te combineren, omdat ik vaak een jeans draag. Zo als jij het combineert is het erg leuk! 🙂

  Beantwoorden
 3. Lena
  Lena says:

  Amai, mooi koopje met dat jasje, zoveel korting! Staat je heel goed. En je hebt groot gelijk dat je uiteindelijk de schoenen bestelde 😉 Wat lief dat je vriend de foto’s wou trekken trouwens!
  x, Lena

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] auto, haha. Kan ik er even mee vooruit. Gouden espadrilles van Sacha En weer nieuwe espadrilles! Ik zei toch al dat ik een espadrille verslaving had? Deze zijn van de Sacha en zag ik al toen ik met een vriendinnetje in Zwolle aan het shoppen was. […]

 2. […] lichte bronzer er in. 4.  Hawaii espadrilles, sacha.com Ik heb een soort obsessie ontwikkeld voor espadrilles sinds een paar weken. Eerst moest ik er niets van hebben, nu wil ik ze in alle soorten en maken. Ik […]

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.