COLLAB | Bean Boozle Challenge

Afgelopen woensdag deed ik de beruchte Bean Boozle Challenge! Samen met Yvette van Yvetteschrijft.nl. Wat hebben we een lol gehad! Ik heb alles gefilmd en dit zorgde voor behoorlijk wat hilarische situaties. Heb jij bijvoorbeeld als wel eens een snoepje met kots smaak gehad? Nee? Nou, wij nu wel! Kijk snel verder.

Ik wist echt niet dat die jelly beans zo vies konden zijn. Ik snap ook niet hoe ze in de fabriek deze smaken in één snoepje hebben kunnen krijgen… Want serieus, een snoepje dat naar kots smaakt? Hoe dan?? Yvette en ik hebben het in ieder geval wel héél gezellig gehad en we hebben heel wat afgelachen!

Laat hieronder weten of je zelf wel eens de bean boozle challenge hebt gedaan, of dat het he-le-maal niks voor jou is. Kan ik goed begrijpen 😉

 

6 antwoorden
 1. Lena
  Lena says:

  Jullie reactie bij die stinkende sokken, geweldig! Wat had Yvette pech zeg, haha. Echt een leuke video 🙂
  Snap wel totaaaaal niet hoe zoiets uitverkocht kan raken, zou het echt nooit willen eten :p
  x, Lena

  Beantwoorden
 2. Yvette
  Yvette says:

  Dit was zooo leuk! Hoe gek het ook klinkt 😛 Ik ben dus de hele dag misselijk geweest! Kan ook te maken hebben met dat ik nooit snoep eet hihi, maar toch. Gek genoeg heb ik de babywipes nog de hele dag geproeft, terwijl er nog kots en stinksokken achteraan zijn gekomen, kun je nagaan! Hihi, was gezellig meis! <3

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.