OUTFIT: Green Kimono

Toen ik laatst even in de stad ging kijken zag ik tot mijn verbazing dat de sale al volop aan de gang was. Had ik even niet bij stilgestaan! Ik besloot even te snuffelen bij de Only, een van mijn favoriete winkels. En daar vond ik deze prachtige kimono! Kijk snel mee voor de outfit post.Nu is het niet echt een kimono, maar meer een combi tussen een blazer/kimono/vestje. In ieder geval heel handig, want het zit lekker én het staat niet zo slobberig. Ik besloot het simpel te stylen met een beige top, roomwitte blouse, zwarte broek en gouden espadrilles. Een beetje te heet voor het weer van de afgelopen dagen, maar prima op een dag als het 15-20 graden is.
Het zijn niet de beste foto’s ooit, omdat ik een niet zo fotogenieke dag had, haha. Desondanks ben ik blij met de foto’s die mijn lieve vriend maakte!

Kimono: Only
Blouse: Only
Top: H&M
Broek: Bershka
Schoenen: Shoeline

Wat vind jij van deze outfit?

7 antwoorden
 1. xxx
  xxx says:

  What’s up, after reaɗing tɦіs гemɑгҝаЬⅼе pіеcе
  оf աгiting і am aѕ wеll
  deⅼіghtеd tο ѕhɑге mу кnoᴡ-һoѡ һеrе
  աitɦ matеѕ.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.