Essence XXXL longlasting lipgloss – MATT effect

De naam van deze lipgloss klinkt gelijk goed: XXXL longlasting. Dat belooft wat! Ik heb eigenlijk altijd wel goede ervaringen met Essence lipglosses, dus toen ik deze zag wist ik dat ik hem moest hebben. En dat kleurtje…. Hoe zomers! Goed, de lipgloss. Hij belooft dus dat hij super lang blijft zitten én dat het een mat effect geeft. Klinkt goed! De verpakking is een beetje gewoontjes. Niet te veel poespas. Dat is iets wat ik al wel van Essence gewend bent, dus het maakt me niet zo veel uit. Ik vind het wel fijn dat je de kleur zo goed kan zien.
Als je het ‘kwastje’ er uit haalt krijg je dit te zien. Het heeft een soort reservoir er in. Dit zou er voor moeten zorgen dat je in één keer je lippen kan kleuren zonder meerdere keren met het kwastje in de lipgloss te moeten gaan. Ik vind het wel een fijne vorm hebben trouwens.
En zo ziet ‘ie er dan uit! Ik kreeg met geen mogelijkheid de juiste kleur op de foto. In het echt is hij wel roze-rood, niet zo roze als het lijkt in de verpakking en niet zo rood als het er hier uit ziet. Ik vind hem prachtig en ben er zo blij mee! Dat matte effect zie ik  goed terug komen, waar ik blij mee ben. Natuurlijk is hij niet helemaal mat, maar dat is bijna geen enkele lippenstift die ik ken.

En dat longlasting dan? Nou… Hij houdt het inderdaad lang vol, maar als ik wat heb gegeten slijt de binnenkant er toch wel van af. Jammer, want ik ga dus niet met rode randen rond mijn lippen rondlopen. Toch bijwerken na een lunch dus. Voor de rest houdt hij het wel een uurtje of twee vol als je niet gaat eten. Vind ik zelf best prima. Omdat ik zelf zo tevreden er mee ben wil ik er graag eentje weggeven! Geen hele winactie, maar als je het leuk zou vinden om deze te krijgen kun je het even aangeven in een comment. 🙂

Wil jij deze lipgloss eens uitproberen?

2 antwoorden
 1. justpaste.it
  justpaste.it says:

  A couple of common wins are as efficient as one large one and one reasonable loss
  is certainly better than an enormous one.
  We ask that you keep the officer’s household and your complete SLMPD in your ideas
  and prayers as we mourn the lack of our officer and good friend.

  It is the seller’s duty to assist keep the wheel
  and ball shifting in opposite directions each time the ball is in motion. Trying to maintain the following ideas
  beneath consideration can improve your odds, so read extra!
  American Roulette is far greater than only a simple roulette game,
  although, as it additionally comprises a handful of extra options, too,
  and is inexpensive for all. This added function is designed to show you which of them numbers
  have come up most often on the roulette wheel, as well as those which have been considerably
  uncommon in your video games.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.