Mijn favoriete haarproducten

De laatste tijd heb ik een paar fijne haarproducten ontdekt. Toen ik laatst namelijk de Etos inliep werd ik super vrolijk van alle nieuwe producten die ik zag! Lekker zomers vooral. Ik show je een heerlijke shampoo, fijne conditioner, een haarrmasker en sea salt spray.Wat een lekker zomers plaatje hè? Ik word er gewoon vrolijk van! Enne, even tussen haakjes, ik ben me er van bewust dat er véél John Frieda producten tussen zitten, haha.Ik heb ze niet opgestuurd gekregen, ik ben gewoon oprecht enthousiast over deze lijn.
Ik begin met de shampoo en de conditioner van de Beach Blonde lijn! Zowel de shampoo als de conditioner hebben een héérlijke geur. Ik ruik namelijk duidelijk de geur van Mojito! En dat kan wel kloppen, want het bevat allebei (verkwikkende) munt. Het klopt inderdaad dat het verkwikkend is, je krijgt er echt een oppepper van. Ook voelt het lekker aan op je hoofdhuid. Ik vind dit echt een zomergeur, in de winter zou ik snel een iets kruidigere geur gebruiken.

De werking van beiden is prima. De conditioner ontwart mijn heftige klitten (tja, krullen he) en daar ben ik blij mee!
Ook deze Sea Salt Spray komt uit de Beach Blonde lijn van John Frieda. Ik gebruikte al langere tijd een zeezout spray van Toni&Guy, maar besloot deze ook eens een kans te geven. En jongens, wéér een fantastische geur. Deze ruikt dan wel niet naar Mojito, maar het ruikt gewoon naar de kapper. Als je deze in je haar sprayt ruik je alsof je net vers van de kapper komt. En je haar wordt er inderdaad wat stugger door, waardoor je wat meer volume krijgt.
Tot slot eindelijk een product dat niet afkomstig is uit de Beach Blonde lijn. Ik zag dit haarmasker staan en het klonk eigenlijk wel heel goed. Mijn krullen zijn soms echt onhandelbaar – het pluist alle kanten op en klit als een gek. Dit masker zorgt ervoor dat mijn haar wat soepeler is en makkelijk doorkambaar. Ook merk ik daadwerkelijk verschil in het pluisgehalte! SUPER fijn. Echt een aanrader dus!
Zo, dat waren mijn toppers van de afgelopen tijd. Ze liggen allemaal nog in de winkel, dus ga snel wat proberen zou ik zeggen. Ik ben me er van bewust dat het best wat producten zijn die vooral geschikt zijn voor krullen, maar je kunt ze vast ook gebruiken voor stijl haar!

 

10 antwoorden
  1. kelly
    kelly says:

    Ik heb zo’n kort kaspel, dat ik er eigenlijk altijd alleen maar op let of het mijn geverfde kleur langer behoud en natuurlijk een beetje aangenaam ruikt. Vroeger had ik ook van alles in huis. 🙂

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.