Mijn favoriete muziek op dit moment

Aangezien ik vooral persoonlijk blog tegenwoordig, zat ik eens na te denken wat ik dan zo leuk vond aan andere persoonlijke blogs. Ik kwam tot de conclusie dat ik het vooral leuk vond om over hun persoonlijke ervaringen en voorkeuren te lezen. Vandaar dat ik besloot op deze herfstige dag mijn favoriete muziek van de laatste tijd te delen!Allereerst: ja, het is veel top 40 muziek en zoete popliedjes. Ik kan er niks aan doen, haha. Ik ben gewoon niet zo alternatief!


Ex’s and Oh’s – Elle King
Wat een heerlijk lied is dit zeg! Ik vind de stem van Elle King helemaal geweldig. Een beetje rauw ofzo. Dit is zo een heerlijk popliedje met een klein beetje rock-invloeden. Ik zing dit de hele dag door at the moment, haha.


Niemand – Teske
Ik kon niet zo goed kiezen tussen het origineel van Ronnie Flex en Mr. Polska of deze van Teske. Teske heeft er echt een heel ander lied van gemaakt, wat ik erg knap vind. Heel mooi! Het leuke aan Teskes stem vind ik dat ze alles zo duidelijk uitspreekt. Ik vind dat prettig klinken!


Hello – Adele
Tja, dit kon niet ontbreken natuurlijk. Ik draai deze plaat grijs sinds het is uitgekomen. Wát een fantastische stem heeft Adele toch, en wat een heerlijk nummer is dit. Lekker meeblèren in de auto, thuis, op het werk…


Centuries – Fall Out Boy
Ik hoorde dit lied bij een optreden bij Britain’s Got Talent (volgens mij) en vond het gelijk leuk. Ik heb Fall Out Boy altijd al leuk gevonden! Ik hou heel erg van dit soort ‘rock’ liedjes. Vroeger al, toen was ik gek op Simple Plan en Linkin Park. Soft rock eigenlijk, haha.


Laser love – KSHMR & Vaski
Zo een plaat die helemaal niet zo hard gaat en waar je toch compleet van uit je dak kan gaan. Heerlijk lied, meer heb ik er niet over te zeggen.


Stitches – Shawn Mendes
Jeetje, ik HOU van dit lied. Echt. Ik vind de stem van Shawn heel fijn klinken en vind het ook gewoon een fijn nummer. Het heeft een lekker catchy refrein, het lied zelf is niet te snel maar ook niet te langzaam. Een van mijn lieflings.


Sorry (Latino Remix) – Justin Bieber ft. J Balvin
Eerlijk is eerlijk, zelfs de ‘normale’ versie van dit lied vind ik geweldig. Ik bedoel, heb je wel eens de dansvideo hiervan gezien? En Justins akoestische optreden bij the Ellen Show? Het is echt een geweldig lied. Maar deze vind ik misschien nóg een tikje leuker dan het origineel. Een lekkere Latin beat erbij.

Tot zover mijn muziek favorieten van de laatste tijd! Heb jij nog aanraders? (en dat zeg ik niet als flauwe sluit-zin, ik wil echt graag aanraders!!)

7 antwoorden
 1. AJvanGils
  AJvanGils says:

  Hoi Kimbahli

  Fijn dat je ook van muziek houd ik ben er ook zo een, Ik hou ook van heel veel verschillende muziek waaronder Adele.
  .
  groetjes en tot de volgende keer.

  Beantwoorden
 2. Lizzy
  Lizzy says:

  Hello vind ik ook een heel mooi nummer! Sorry van Justin vind ik ook redelijk leuk! Ik heb hem ondertussen iets te veel gehoord haha! Leuk dat je je favoriete muziek deelt!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email-adres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel voor je comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.