Welkom op mijn blog!

Even een kort berichtje om mezelf voor te stellen. Ik ben Kimberly, 23 jaar oud en ik heb eindelijk besloten een blog te beginnen. Al jaren lees ik andere blogs en denk ik bij mezelf, “Hoe leuk zou het zijn als ik er zelf eentje heb?”. Maar toch kwam het er steeds niet van. Tot nu!

CollageikWant sinds vandaag is Kimbahli.com live! Hier op zal je van alles vinden, van recepten en persoonlijke berichtjes tot beauty reviews en hotspot artikelen. Ook schrijf ik graag over reizen (mijn passie!), films, boeken en nog veel meer. Je hoort het al, van alles en nog wat dus. Een echte lifestyle blog.

Heel veel plezier, en ik hoop dat je het laat weten als je iets leuk vindt (of juist helemaal niet leuk vindt, opbouwende kritiek is al-tijd fijn).

Liefs,

Kimberly

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie