My diary #1

Ik ben gek op diary’s lezen bij andere bloggers, dus ik vond het vanzelfsprekend dat ook ik een diary zou bijhouden. Mijn diary komt voortaan op dinsdag. Zo heb ik na het weekend nog rustig een dag de tijd om hem in elkaar te flansen! Deze week ging ik naar de Efteling, had ik een paar borrels, speelde ik veel spelletjes en bleef ik ook een paar avonden rustig thuis. Omdat ik er nog een beetje in moet komen heb ik nu niet veel foto’s, maar dat zal binnenkort veranderen. Kijk mee!

 

IMG_1581

De diary begint stiekem al in het weekend van twee weken geleden. Ik was namelijk op een feestje en vond de zoete witte wijn daar zo ontzettend lekker! Ik ging dus op zoek naar de ‘bar’ en vond deze fles. Stormhoek dus. Ik zag dat hij laatst in de aanbieding was in de AH, yes! Het is echt een lekkere zoete dessert wijn.

IMG_1664

Tim had overheerlijke broodjes gemaakt, hmmm… Het waren een soort Italiaanse bollen met italiaanse kruiden er in verwerkt. Zo. Lekker.

IMG_1610

Voor het werk moest ik even in het Efteling hotel zijn. Dat gebouw blijft echt zo een eyecatcher.

IMG_1612
Zo grappig, overal op de grond voor het hotel vind je van die voetafdrukken. Ik heb alleen het gevoel dat deze voeten verkeerd om staan, zien jullie het ook?

IMG_1626

Die avond ging ik weer lekker sporten bij de sportschool. Ik doe elke dinsdag bodyshape en vind dat zo leuk! Lekker bewegen en ‘dansen’ op muziek. Maar het beste ben ik toch wel in de krachttraining. Ik kan buikspieroefeningen enzo best lang volhouden. Alleen push-ups is echt een crime, daar ben ik héél slecht in.

IMG_1642

Het was de laatste dag van twee stagiaires bij ons op het werk, dus er waren traktaties! Zelfgemaakte appeltaart en appel-kaneel cake, brownies en lekkere koeken. God, dan vind ik het echt moeilijk om me in te houden, al ben ik niet eens zo een zoetekauw. Uiteindelijk ging ik voor een klein stukje brownie en cake.

IMG_1641

Ik ben nog steeds zo blij met mijn ketting uit India! Ik heb meerdere hiervan in verschillende kleurtjes en soorten. Ze kosten letterlijk 20 cent per stuk. Tja, ze zijn dan al wel een beetje verkleurd, maar dat vind ik totaal niet erg voor die prijs. Zo leuk om op de Indiase markt deze pareltjes tegen te komen voor zo een goedkoop prijsje.

IMG_1656

Ennnn er zit weer een werkweek op. Je ziet niet veel van mijn werk, maar ik wil ook niet te veel daarvan op internet zetten. Voor degene die het niet weten, ik werk daar op kantoor bij een héle leuke afdeling voor een half jaartje. Dag Efteling, tot volgende week!

IMG_1660

Die avond was het spelletjes avond bij vrienden! We begonnen met Machiavelli, waar ik niet zo goed in ben, haha.

IMG_1662

Maar daarna gingen we over op Witte Gij’t! Dit kennen vast niet veel mensen, maar het is een soort Trivial Pursuit maar dan alleen over Brabant. Volgens mij kreeg je het een hele tijd geleden als je zo veel had gekocht bij de Emté. Zelf had ik het bij vrienden gezien en heb ik het via Marktplaats gekocht. Geweldig spel.

IMG_1668

De volgende ochtend had het gesneeuwd! Toen we opstonden was het echt Winter Wonder Land, maar toen we ‘s middags een rondje bos deden was het al grotendeels weg. Jammer…

IMG_1672

Maar toen we daarna door de duinen liepen vond ik het nog steeds er mooi uit zien.

IMG_1684

Hoi! Dik ingepakt aan het lopen in de duinen.

IMG_1676

Na een lange tocht door de duinen en de bossen besloten we even lekker bij een restaurant te gaan zitten. Ik een rosébiertje, Tim een speciaalbiertje. Heerlijk! Normaal gesproken nemen we er ook wat bitterballen bij, maar ja, als ik wil afvallen kan ik dat maar beter niet te vaak doen.

IMG_1703

Zondag gingen we een dagje naar de Efteling met vrienden. Ja, ook in mijn vrije tijd ga ik er naar toe, haha.

IMG_1701

Samen met lieve Wendy! Wendy is het nichtje van Tim en heeft een relatie met een van Tims beste vrienden. Dus we doen eigenlijk vooral veel leuke dingen met zijn viertjes als vrienden. Super gezellig!

IMG_1711

Het Volk van Laaf vind ik altijd maar een beetje creepy. Gekke rare mannetjes. Toch vond iedereen het leuk om er even door heen te lopen, dus tja, dan volg ik maar.

IMG_1719

Hoeveel muntjes heb ik wel niet laten uitpoepen door die ezel… Jeugdsentiment!

IMG_1727Klassieke foto op een paddenstoel, hihi!

IMG_1718

En dit was de making of, haha. De paddenstoel was nogal glad en ik gleed dus ook een beetje uit. En je ziet vast die vieze drab wel op de grond… Daar wilde ik dus koste van het koste niét in terecht komen.

IMG_1722

Wat is de Efteling in de winter ‘s avonds toch mooi verlicht!

IMG_1726

En alweer de laatste foto van mijn diary. Dit is echt een van mijn favoriete theetjes op het moment, deze staat standaard op mijn bureau op het werk!

Ik hoop dat jullie het een leuke diary vonden! Laat het me vooral weten als je tips of feedback hebt, dat is altijd welkom. Is dit namelijk wel een beetje een fijne manier om mijn foto’s te laten zien? Ik hoor het wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie