Bomb cosmetics

Toen ik laatst even wat tijdschriften ging kopen viel mijn oog op de badproducten van Bomb Cosmetics. Deze bruisballen en bath melts deden me erg veel denken aan Lush goodies! Ik besloot om er een aantal mee te nemen en deze te testen. Lees snel verder!

Bombs
Ten eerste, mijn excuus voor de donkere foto’s. Omdat ik voornamelijk ‘s avonds in bad ga zijn deze foto’s dan ook ‘s avonds genomen!

Bomb Cosmetics is van oorsprong een Engels bedrijf, maar is ook al een tijdje in Nederland verkrijgbaar. De producten van Bomb Cosmetics zijn niet getest op dieren of gemaakt van producten afkomstig van dieren. Ook is elk product handgemaakt en bomvol essentiële oliën. Dit klinkt in ieder geval goed!

Bombs3

Allemaal op een rijtje. Ziet er wel vrolijk uit! Ik heb zelf de Knickerboxer Glory Whoopee Blaster, Jar of Hearts Cocoa Swirl, Massage Heart Summer Honey en de Goodnight Honey Blaster.

Bombs4

Vandaag review ik alleen de Knickerboxer Glory Whoopee Blaster (jeetje, wat een naam zeg). De rest volgt snel! Wel zal ik alvast beschrijven hoe de anderen ruiken.

Dus! De Knickerboxer Glory Whoopee Blaster ruikt vooral naar erg veel fruit met een vleugje snoep. Ik vind deze geur iets minder aanwezig dan de meeste Lush producten, maar ik ben daar wel blij om. Het is duidelijk aanwezig, dat zeker, maar niet overheersend! Er zit amyris- en tijmolie in, en dat merk je wel. Je huid krijgt een heerlijk glad laagje zodra je even hebt gebadderd met deze bruisbal. Ik vind zelf dat ik een erg gehydrateerde huid had na het bad – echt een aanrader dus.

Bombs5

Als je de blaster in bad gooit gaat het als een malle borrelen en sissen. Ik vind het jammer dat er geen leuk kleurtje van af komt! Het badwater wordt enigzins melkerig van kleur, met redelijk wat schuim. Nou ja, het geeft in ieder geval niet af. Ik ben wel benieuwd nu naar de andere producten – zouden die ook geen kleur afgeven?

Ik raad het trouwens aan om deze blaster niet in een keer op te maken. Het is écht niet nodig om alles in een keer op te maken! Als je hem in kleine stukjes snijd, of steeds na een half minuutje borrelen er uit haalt, kan je er langer van genieten.

Bombs2

Ik ben in ieder geval tevreden over Bomb Cosmetics tot nu toe! Jammer genoeg hoorde ik van de winkelmedewerkster dat ze bij hen uit het assortiment gaan, omdat het niet zo goed verkocht. Jammer, maar zo kon ik deze goodies wel scoren met extra korting! Normaal kosten ze allemaal tussen de 3 en 5 euro, maar ik betaalde 10 euro voor vier producten.

Op www.bombcosmetics.nl kun je alle winkels vinden waar ze deze lekkere badproducten verkopen. Ook hebben ze een webshop waar je wat kan bestellen!

Zou jij wel eens wat van Bomb Cosmetics willen uitproberen?

Als je wilt kun je me op Bloglovin’ volgen! Zie de button aan de rechterzijde van mijn blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie