My diary #2

En het is alweer tijd voor de tweede diary op mijn blog! Pff, de tijd vliegt voorbij. Vandaag heb ik niet zo veel foto’s als vorige week (ik vergeet vaak foto’s te maken! Stom). Wel komt er snel nog een uitgebreide LONDEN diary aan, want daar was ik dit weekend! Vandaar dat ik maar een paar foto’s van het weekend in deze diary zet. Veel plezier!

IMG_1729

Jaaa, we hebben tickets voor RTL Late Night! Dit kreeg ik nog van Tim als verjaardagkadootje. Naast dit ticket kochten we namelijk ook kaartjes voor De Wereld Draait Door en het Rijksmuseum. Dagje Amsterdam, super leuk.

IMG_1732

Ik deed een poging tot een planning maken voor mijn blog. Zoals je al kunt merken ben ik er alweer vanaf geweken, haha. Ach ja. Ik doe gewoon wat goed voelt en waar ik zin in heb 🙂

IMG_1733

Ik spendeerde een middagje foto’s maken van producten voor op mijn blog. Natuurlijk MET mijn lekkere fuzzy huissokken aan!

IMG_1741Ook maakte ik de een-pans-pasta van Shifra (http:///www.acupoflife.nl). SUPER lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Zelf deed ik er nog wel wat paprika doorheen, want ik ben nu eenmaal gek op paprika.

IMG_1740

Ook lekker makkelijk, alles in een pan. Haha. Heerlijk!

IMG_1754

De dag er op had het gesneeuwd! Oke, het bleef niet echt liggen, maar toch. SNEEUW! Dit was mijn uitzicht vanaf mijn werkplek.

IMG_1753

Dussss ik vond het tijd voor Uggs. Tja, het zijn geen mooie schoenen, maar wel HEERLIJK warm.

IMG_1760

Selfie met Langnek. Dagelijkse kost. Het kan allemaal als je in de Efteling werkt! Ik werk trouwens al vijf jaar bij de Efteling, lagn!

IMG_1764

Een stagiaire ging weg dus we deden samen nog even een rondje Droomvlucht. De kwaliteit van deze foto is niet zo denderend, maar hee, Droomvlucht is altijd mooi.

IMG_1767

Ik maakte even een planning voor vrijdagavond, want die nacht zou ik vertrekken naar Londen. Zoals je ziet was mijn planning niet heel specifiek… Haha, alles ging dicht om 20:00u, dus dat werd nog racen.

IMG_1771

Er volgt nog een uitgebreide Londen diary! Ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt, dus bereid je daar maar alvast op voor. In deze diary stop ik nog een paar fotootjes, maar de rest zien jullie donderdag. Wij zaten in ieder geval om 0:22 in de auto om de bus van 00:45 te halen.

IMG_1785

Even een sprong in de tijd! Hier waren we net aangekomen in Londen en waren we nog niet helemaal fris en fruitig… Gauw een koffietentje opzoeken om opzelf op te frissen dus, haha. Ik ging overigens met mijn vriendin Natasha. Ik had haar een dagje Londen cadeau gegeven voor haar verjaardag omdat ze er nog nooit was geweest!

IMG_1794

Big Ben, wat ben je mooi!

IMG_1807

Natuurlijk moest ik een typische toeristen foto van mezelf in een rode telefooncel hebben. Ik ben nu drie keer in Londen geweest en elke keer weer maak ik er eentje, haha.

IMG_1841Een vriendinnetje van ons woont sinds vorig jaar in Londen en we waren heel blij dat we elkaar weer zagen! We gingen samen lunchen bij Le Pain Quotidien. Voor mij de eerste keer – en wat een leuk en gezellig restaurantje is dat! Enne, heerlijk eten.

IMG_1844

Zie hier mijn lunch. Chili sin carne met guacemole, sour cream en brood. HEERLIJK!

IMG_1880

Prachtige foto van Asanki, Natasha, ik en de M&M’s. Dit was aan het einde van de dag en dat zie je wel, haha.

IMG_1915

Ennnn alweer de laatste foto van deze diary. Gisteren op weg naar huis stond ik in de file, en dat vind ik niet leuk.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze diary te lezen!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie