Mijn 2015

Ik vond het wel leuk om op te schrijven wat mijn plannen zijn voor 2015! Helaas zijn het niet zulke heftige plannen als die van vorig jaar (hello Uganda en Nepal) maar toch kijk ik er wel naar uit. Het leven is een feestje, maar je moet zelfs de slingers ophangen toch?

PicMonkey Collage

Want wat ga ik nou allemaal doen in 2015? Mijn doelen heb je al kunnen lezen, maar wat zijn nou de concrete plannen die op de agenda staan? Reisjes, samenwonen, een baan vinden… That sums it up, haha. Ik heb alleen plannen staan voor het begin van 2015, dus deze zal ik dan ook beschrijven.

JANUARI

In januari doe ik weinig bijzonders, maar ga ik wel een dagje naar Londen met m’n bestie Natasha! Dit heb ik aan haar kado gegeven voor haar 25e verjaardag (ouwe bok). We zouden eigenlijk in december al gaan, maar door persoonlijke omstandigheden kon dit helaas niet doorgaan. Toen ben ik maar met Tim gegaan, wat natuurlijk ook heel gezellig was. En nu heb ik alle leuke plekjes van Londen al kunnen ontdekken! Ik was in 2010 voor het laatst in Londen geweest, dus dat was wel een tijdje geleden. 31 januari vertrekken Natasha en ik dus naar het mooie Londen waar we zullen gaan sightsee-en, shoppen en lekker veel gaan eten. En oh ja, Tas is nog nooit in Londen geweest, dubbel zo veel fun dus! Edit: Dit is ondertussen al gebeurd, er komt snel een Londen Diary!

FEBRUARI

In februari ga ik met Tim en een aantal vrienden een weekendje naar Parijs. Lekker makkelijk met de auto. We gaan namelijk op bezoek bij een studievriendin met wie Tim heeft gestudeerd in Praag. Zij is Frans en woont in Parijs. Goede reden om weer eens naar Parijs te gaan! En mega gezellig natuurlijk. We willen waarschijnlijk op een vrijdag middag vertrekken en op zondag avond terugkomen. We moeten nog wel een onderderdak zien te regelen (er passen namelijk helaas geen vijf mensen in onze vriendin haar kamer) maar dat moet wel goed komen. Het zal een minder toeristisch weekend worden dan ik gewend ben van mijn bezoekjes naar Parijs, ook wel eens leuk!

MAART

In maart gaan Tim en ik naar het concert van Halestorm! Dit heb ik hem voor Kerst gegeven, omdat wij heel veel naar deze band luisterden in Uganda en Nepal. Halestorm is een super gave Amerikaanse band die pop/rock muziek maakt. Hier heb ik echt onwijs veel zin in, vooral omdat het al een tijdje geleden is dat Tim en ik samen naar een concert zijn gegaan. Terwijl het juist zo leuk is!

APRIL

Begin april ga ik met collega’s een weekend naar Europapark in Duitsland. We gaan met zijn negenen en proppen onszelf met heel veel drank en food in twee auto’s. Super leuk! We slapen in een bed and breakfast vlak bij het park en gaan twee dagen daar rondlopen. Ik heb er nu al zin in.

MEI

Mei is sowieso een feestmaand, want dan zijn Tim, mijn moeder, mijn moeders vriend, mijn vader en nog vele andere vrienden jarig. Een en al feest dus deze maand.

JUNI

TAYLOR SWIFT BABY! That’s right, samen met een collega ga ik naar het concert van Taylor Swift! Ik ben hier onwijs blij mee aangezien ik een mega grote schaamteloze Swift fan ben. Ik luister haar muziek nú al aan een stuk door, om me maar goed voor te bereiden. Ik ben al een keer eerder naar haar concert geweest (Dit was geloof ik in 2011 of 2012) waar ik front-row stond. Ditmaal gaat dat helaas niet lukken, door de enorme drukte met het kaartjes kopen hebben we nu zitplaatsen, maar alsnog ga ik er van genieten.

JULI / AUGUSTUS / SEPTEMBER / OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBER

Nog geen concrete plannen! Natuurlijk ben ik jarig aan het eind van het jaar en komen er wel tientallen verjaardagen voorbij, maar voor de rest… Blanco. Wel zijn er nog een paar dingen die op de planning staan maar nog geen concrete datum hebben.

1. Samenwonen

Met stip op nummer een staat samenwonen. Want dat willen mijn vriend en ik toch wel heel graag, haha. We hopen ergens in het voorjaar een huisje te hebben, maar dan moet alles wel meezitten.

2. Op vakantie naar Curaçao

Wat wil ik Tim graag mijn eiland laten zien! Hij is er nog nooit geweest en na bijna drie jaar een relatie te hebben vind ik dat het er nu wel tijd voor is. Ik hoop dat dit dit jaar nog gaat lukken, aangezien ik er nu ook al bijna drie jaar niet meer ben geweest (een eeuwigheid).

3. Een vaste baan zoeken

Tja, dit is toch ook wel erg belangrijk. Mijn halfjaar-contract bij de Efteling loopt half mei af en tegen die tijd moet ik toch wel op zoek naar een andere (vaste!) baan. Natuurlijk kan ik nog steeds bij mijn bijbaantje in de Efteling terecht, maar dat is niet iets wat ik mijn hele leven wil blijven doen. Hier kijk ik best tegenop, omdat ik sollicteren, vacatures zoeken, op gesprek gaan en wennen bijn een nieuwe baan zo ontzettend niet-fijn vind. Toch ga ik er mijn uiterste best voor doen natuurlijk!

Tot zover mijn 2015. Het zal allemaal wel anders lopen dan gepland (dat is gewoon echt altijd zo) maar toch denk ik dat het een mooi en fijn jaar wordt. Weliswaar niet zo spannend als vorig jaar, maar hee, dat is ook moeilijk te evenaren.

Hoe word jouw 2015?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie