Weight Watchers #2

Ik ben inmiddels al even bezig met Weight Watchers. Ik tel de hele dag door punten en doe mijn best om zo gezond mogelijk te eten. Maarre… Wat vind ik er van en nog belangrijker, werkt het?
Weight watchersHet punten tellen vind ik meevallen. Ik heb genoeg punten voor een dag en kan er goed mee rondkomen. Ik merk wel dat ik in de middag en in de avond zin heb in een snack, maar dan probeer ik vaak wat fruit of groente te pakken. Een stuk komkommer, appel met kaneel of snoeptomaatjes. Heel erg lekker! Ook probeer ik wat minder te eten ‘s avonds (hoewel dat niet altijd lukt).

Ik ben al naar een aantal meetings van Weight Watchers gegaan. Elke maandag avond ga ik weer naar het buurthuis waar het gegeven wordt, om vervolgens op de weegschaal te staan. Het resultaat?

De eerste keer 1.5 kilo eraf, YES! Dat gaf pas motivatie! De eerste week ging dan ook heel goed met veel gezond eten, veel sporten en goed op mijn punten letten. De tweede week had ik een ontzettend druk weekend met een dagje Efteling, uit eten en veel buiten de deur zijn. Toen ik die maandag daarna op de weegschaal stond zag ik dan ook dat er welgeteld 0 kilo af was… Even slikken, maar goed, in ieder geval niks erbij.

Weight2Vorige week had ik een vrij rustige week, maar was ik wel in Londen in het weekend waar ik gezellig cocktails dronk met mijn vriendinnen. Maandag ging ik dus ook met lood in mijn schoenen naar de cursus. Zou ik wel zijn afgevallen? Eenmaal op de weegschaal zag ik dat ik maar liefst een halve kilo was afgevallen! Nou, dat zijn toch wel de resultaten die ik het liefst zie. In totaal ben ik nu twee kilo afgevallen en ik ben er trots op!

Tot zover mijn update. Eigenlijk alleen maar positief nieuws, yes! Het zal heus niet altijd zo zijn, want ik kan me voorstellen dat er zware tijden zullen zijn. Maar so far, so good!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie