DIARY #3

 

Deze week was het vrij rustig vergeleken met de andere weken! Ik heb trouwens de naam van mijn diary een beetje veranderd, vond de andere wat suffig. Deze week werkte ik veel, ging ik naar de duinen en zag ik veel vrienden. Kijk mee!
IMG_1921Ik begon de week met editen. Voor het weeshuis in Nepal (waar ik vrijwilligerswerk heb gedaan) moest ik nog een informatief filmpje in elkaar knutselen. Deze gaan de eigenaren gebruiken voor nieuwe vrijwilligers, scholen, meetings etc. Leuk om te doen maar wel wat werk!
IMG_1923Oma had een prachtig boeket tulpen staan!

IMG_1924
Kijk hoe schattig. Dit schaaltje is een souvenier uit Uganda dat ik mee had genomen voor oma.

IMG_1925Die maandag avond moest ik weer naar Weight Watchers. Jullie hebben er zondag al over kunnen lezen, ik was weer een halve kilo kwijt! Whoehoe.

IMG_1926Het was deze week zulk lekker weer! De zon scheen kei fel en ik had gewoon het gevoel dat het lente was.

IMG_1928

Ik had een good hair day dus dat vroeg om een selfie. Die dag ging ik nog op de koffie bij Kelly van Kellycaresse.nl, het was heel erg gezellig!

IMG_1940Geen diary zonder foto van het sprookjesbos, haha. Ik moest er weer eens zijn om wat foto’s te maken. Zie hier Vrouw Holle!
IMG_1946Help, een draak!
IMG_1948Ennnnn het had weer gesneeuwd. Wat een super gek weer is het zeg! Het ene moment schijnt de zon volop, het andere moment sneeuwt het.
IMG_1952Donderdag was ik in een studio voor iets voor mijn werk. Leuk om eens zo een studio te zien vol met lampjes.
IMG_1959Ik fotografeerde dit recept omdat ik het ‘s avonds bij Tim ging maken. Helaas niet echt een succes, dus ik heb er nog maar wat paprika en Boursin doorgegooid, haha.
IMG_1962Vrijdag avond was het het Carnavalsfeest van de Efteling! Tim en ik waren samen indiaantjes, haha.
IMG_1965Goeie selfie. Er was glow in the dark licht, maar ik had helaas bijna niks wits aan.

IMG_1999De volgende dag sliepen we uit en begonnen we de dag brak met een kopje thee.
IMG_2001‘s Middags kwam er een vriend op de koffie en speelden we met zijn drietjes spelletjes. We begonnen met Jenga!
IMG_2021Sinds kort heb ik een Phillips Airfryer en ik ben er zo blij mee! Alles zonder olie bakken/koken, veel gezonder. En het is supersnel en supersimpel. Alleen worden normale bitterballen niet helemaal bruin, omdat je ze natuurlijk niet in olie bakt. Dus het ziet er wat raar uit als je het eet, maar het smaakt precies hetzelfde!
IMG_2026Zondagmiddag waren we weer in de duinen te vinden. Het begint een beetje een traditie te worden! Ditmaal waren we met vrienden die net terug waren van een half jaar Barcelona.

IMG_2028Jaaa, onze lieve vriendjes zijn er weer! Heel erg blij!
IMG_2030We hadden het hondje van Tim, Sam, ook meegenomen naar de Duinen. Stef en ik besloten met Sam op de foto te gaan, maar hij kijkt hier wel héél zielig, haha.
IMG_2032Na de duinen gingen we lekker wat drinken bij een fijn cafeetje. Ik ging voor verse muntthee, hmmmm.
IMG_2033Als je ooit in de buurt bent van de Loonse en Drunense duinen moet je echt even langs de Roestelberg gaan! Zo gezellig.
IMG_2035We bleven zo lang, dat mijn autootje als enige nog op de parkeerplaats stond. Alllll byyyyy myyyseelffff…
IMG_2037Vriendinnetje Asanki appte me even deze foto door: ze had Oreo Cheesecake gemaakt. Oh my god, ziet er zoooo lekker uit!
IMG_2039We keken ‘s avonds in bed nog even the Graham Norton Show.
IMG_2038Uiteindelijk ging ik die dag op 23:07 naar bed, veel te laat… Ik moet namelijk na zo een week eigenlijk echt om 10 uur in bed liggen, haha. Anders ben ik kapot maandag.
IMG_2042Gisteren (maandag) maakte ik bijna geen foto’s, behalve van deze reep chocola. Ik was er zo benieuwd naar! En ach, af een toe een stukje chocola is niet erg ;). Hij was overigens niet héél lekker.
En dat was mijn week alweer! Vrij rustig maar wel leuke dingen gedaan.
Hoe was jouw week?

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie