De TV-serie TAG

Ik zag de Serie-tag bij Soesja van Dashing Days, en deze leek me wel leuk om over te nemen! Nu ben ik vooral altijd een boeken-monster geweest, maar voor een leuke serie mag je me ook wakker maken. Ik ben echter wel heel kieskeurig met TV series… Anyway, bij deze, de tag!

TVseries Wat was de eerste serie die je volgde?
Heel fout, maar dat moet een van de oudere Disney series zijn geweest. Lizzie McGuire was een grote favoriet, maar ook That’s so Raven, Even Stevens en Sister Sister keek ik graag. Later werden deze series overigens vervangen door Hannah Montana en The Wizards of Waverly Place. Vooral van Hannah Montana was ik mega groot fan, nog steeds ben ik gek op Miley Cyrus en kan ze niks fouts doen in mijn ogen.

Wat is je favoriete serie ooit?
Ik kan niet zo goed kiezen tussen twee totáál verschillende series: House en Full House (haha, allebei House!). House is een geweldig goede serie die ik echt uren kan binge-watchen. Super goede karakters, interessante verhalen en het verveelt nóóit. Full House is dan weer een echte klassieker waar ik me rot om lach. De familie uit deze serie voelt bijna als mijn eigen familie, zo vaak heb ik het gekeken. Oh oh oh en Glee! Dit moet een van mijn allerallerallerfavorietste series in de wereld zijn. Zingen, dansen, musical, drama, liefde, lachen, leed, alles komt er voorbij. Heerlijk!

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Heb ik niet echt, denk ik… Ik kijk niet echt veel series waar er één uitgesproken koppel in zit. Ik vond Serena en Dan uit Gossip Girl trouwens wel echt perfect voor elkaar! Ze vulden elkaar aan als je snapt wat ik bedoel. Blair en Chuck daarentegen vind ik als een van de weinige meiden in de wereld helemaal niets. Maar dat komt omdat ik Chuck een lelijke en gladde eikel vind. Please don’t kill me now, haha.

Ook vind ik Mike Ross en Rachel Zane uit Suits een super leuk koppel trouwens.

tv5

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Nou, overduidelijk niet Chuck dus. Maar wel iemand uit Gossip Girl, namelijk Penn Badgley uit Gossip Girl. Hij speelde Dan Humphrey, wat een knappe vent! Het allerliefst was ik uitgegaan met Cory Monteith. Hij speelde Finn Hudson in Glee maar is helaas in 2013 overleden. Ik was echt geschokt toen ik het hoorde en kan me nog precies herinneren wat er op dat moment door me heen ging. Zo vreemd en naar als je crush uit je favo TV serie overlijdt… En zo erg voor Lea Michele.

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Niet zo veel. Ik volg series niet echt, maar kijk meestal een paar seizoenen in een keer, haha. Degene waar ik op dit moment veel naar kijk zijn Orange is the New Black, Keeping up with the Kardashians (don’t judge), House, Wie is de Mol en Suits. Vooral de laatste twee ben ik onwijze fan van. Wie is de Mol is een van de weinige Nederlandse series die ik volg en ik vind dat het zó goed in elkaar zit. Suits kijk ik samen met mijn vriend, echt zo een serie die zowel voor mannen als vrouwen leuk is om te kijken.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Ik zou zeggen Gossip Girl, maar daar ben ik afgehaakt bij het op één na laatste seizoen. Een vervolg mag er wel komen, maar dan wel net zo leuk als de eerste paar seizoenen! Voor de rest ben ik heel erg benieuwd hoe de cast van Full House er nu zou uitzien.

tv8

Welke serie wil je nog graag zien?
Ik ben wel benieuwd naar Homeland. Voor de rest weet ik het niet zo goed, dus tips, anyone?? Ik ben net begonnen met Suits en dat vind ik geweldig, daarentegen ben ik ook net begonnen aan Orphan Black en dat vind ik niks.

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Full House, Glee, Modern Family… Shit, ik denk steeds veel te laat aan TV series die ik ontzettend goed vind. Zoals Modern Family dus, wat een genialiteit. Hiervan heb ik alle afleveringen wel duizend keer gezien. Oh en afleveringen van Bones en CSI heb ik ook meerdere keren gezien, vooral omdat ze al-tijd op tv komen. Blijft interessant.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Pretty Little Liars, Hart of Dixie, 90210, Orphan Black, Make it or Break it (wel heel leuk trouwens)… Meer kan ik me even niet bedenken, maar het zullen er sowieso wel meer zijn. Ik ben soms nogal een opgever qua tv series, haha.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Blair Waldorf, sowieso. Geef mij ook zo een kledingkast, vette bankrekening en te gekke plaats om te wonen.

blairrrr WaldorfHopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! Ik heb een ontzettend brede smaak qua series zoals jullie misschien al hebben gemerkt, haha.

Heb jij nog tips voor me?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie