Mega Kiko shoplog (+reviews!)

Mijn moeder was een paar maanden geleden in Italië en vroeg of ik nog wat nodig had van de Kiko. Uhhhhhhh… Graag! Eigenlijk heb ik natuurlijk niks echt nodig, maar toch gaf ik een verlanglijstje door. Uiteraard met de boodschap dat ik alles zou terug betalen. Uiteindelijk kreeg ik het van mijn lieve mama, dank u wel! Hier dus een mega shoplog plus alvast een paar reviews.

Kiko1Allereerst excuses voor de ietwat grauwe fotos. Deze fotos zijn gemaakt terwijl het buiten goot van de regen.

Zoals je ziet heb ik een behoorlijke buit! Ik kon het niet laten om alvast een paar producten te gebruiken, en natúúrlijk raakte ik toen de verpakkingen kwijt. Ach ja, je ziet in ieder geval de producten ;). De meeste komen uit het normale assortiment, maar ik heb ook een aantal producten uit de Limited Edition lijnen Daring Game en Life in Rio.

Het is een fijne mix van blushes, mascara, lippenstiften, bronzers, poeder en primers. Ik zal de komende tijd steeds wat producten voorbij laten komen op Kimbahli.com – en hier komen dan de eerste reviews!

Kiko3

Sun Lovers Blush – Brazilian Pink (Life in Rio LE)

Hallo zomer! Wat een lekker kleurrijke verpakking heeft deze blush! Ik krijg gelijk zin om met mijn teenslippertjes door het zand te rennen, maar helaas is dat niet mogelijk nu in ons koude kikkerlandje. Gelukkig kan ik deze blush ongeacht het weer altijd dragen.

Ik heb hem in de kleur Brazilian Pink. De ene kant is felroze terwijl de ander juist meer perzik-kleurig is (met een vleugje goud). Hij doet met een beetje denken aan de MAC mineralized skinfinishes. Qua verpakking, maar ook qua textuur.

Kiko4Kiko5
Want… Yes, deze blush is een winner! Hij is super gepigmenteerd zoals je kunt zien. Ik was vergeten om de twee kleuren samen te swatchen dus vandaar dat de laatste foto ietsje anders is. Zelf vind ik het perzik-kleurige gedeelte wel ietsje te oranje om los te gebruiken.

BLUSH KIKO

Let vooral niet op de gemorste mascara, het was het einde van de dag dus het zat allemaal niet zo mooi meer. Zoals je kunt zien is het een fijn kleurtje om op te hebben!

image-2015-02-11

Matt Base Corrector Primer

Deze primer leek me een echte uitkomt voor mijn gecombineerde huid. Mijn T-zone is ontzettend vet, terwijl het bij mijn wangen wel mee valt. Mijn neus, voorhoofd en kin gaan gedurende de dag als een malle glimmen en tot nu toe heb ik nog geen goede oplossing daar voor gevonden. Wie weet veranderd dat nu wel?

image-2015-02-11(1)Nou, helaas kan ik zeggen dat ik deze primer niet zo fijn in gebruik vind. Hij lijkt mijn huid matter te maken, dat zeker, maar hij heeft wel wat nadelen. Allereerst het aanbrengen van de primer. Op een of andere manier voelt het heel stroef aan als je hem uitsmeert, als lijm of iets dergelijks. Hij smeert niet makkelijk uit.

Ook heb ik een enorm strak gevoel als ik hem heb aangebracht. Eenmaal met bb cream en de rest van mijn make-up er over merk je het niet zo, maar in het begin vind ik het altijd akelig aanvoelen.

Maar goed, dat is nog te overzien. Wat ik echt een nadeel vind is dat ik er puistjes van krijg! Ik heb een vrij gave huid (afgezien van mijn kin -problem zone- en af en toe een joekel) maar hiervan kreeg ik enorm veel bultjes op mijn voorhoofd en kin. Er zitten geen siliconen in (ik weet dat dit soms onzuiverheden kan veroorzaken) dus ik weet eigenlijk niet waarvan het dan komt.

Nee, helaas vind ik dit dus geen aanrader. Als ik een belangrijke dag heb zal ik hem wel er bij pakken, want hij maakt mijn gezicht écht mat, maar ik baal van de onzuiverheden.

image-2015-02-11(2)

Invisible Powder

Ik gebruik vrijwel altijd transparant poeder om mijn gezicht te matteren. Eigenlijk zijn dit altijd ‘vaste’ compacte poeders, maar dit keer besloot ik eens wat anders te proberen! Zou deze net zo goed zijn als mijn geliefde Essence poeder?image-2015-02-11(3)

Het antwoord is: JA! Ik vind de Invisible Powder heel erg fijn in gebruik. Hij laat geen witte waas achter, matteert mijn huid en ik vind dat ik minder glim gedurende de dag. Ik heb hier eigenlijk vrij weinig over te zeggen, haha. Hij is gewoon goed!
image-2015-02-11(4)
Wel vind ik het onhandig dat ik deze niet echt makkelijk kan meenemen. Hij is toch iets te groot en zwaar voor in mijn tas, plus dat opstuivende poeder is niet makkelijk. Voor touching-up neem ik dus nog wel mijn oude vertrouwde Essence poeder mee.

Dit waren de reviews voor nu! Binnenkort komen er weer een paar nieuwe aan, want ik ben en blijf toch wel gek op Kiko producten. Dus stay tuned ;).

Heb jij wel eens Kiko producten geprobeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie