New love: Starbucks Londen mok

Ik ben gek op Starbucks, gek op leuke mokken, maar een echte Starbucks mok? Nope, die had ik nog niet. Maar daar kwam verandering in, want in Londen kreeg ik van vriendinnetje Natasha een geweldig kadootje: Juist, een mok! image-2015-02-18Ik ben er zo blij mee, dat ik heb besloten om er gewoon een heel artikel aan te wijden. Want kijk eens naar de foto’s jongens… Hoe leuk is deze mok?

Ik mocht zelf kiezen welke mok ik wilde hebben. In de winkel zag ik verschillende soorten mokken: traditonele mokken (met slechts het logo erop), coffee-to-go mokken, theeglazen, espresso kopjes en tenslotte deze mok. De Londen versie.

image-2015-02-18(1)Ik werd er gelijk compleet verliefd op. Het zwart/witte vind ik er chique uitzien, terwijl er toch een paar kleurrijke details in zitten. Bijvoorbeeld de rode telefooncel (typisch Engels!) en het groene Starbucks logootje.
image-2015-02-18(3)Ook zie je nog duidelijk de London Eye en de Big Ben. Het is in feite een souvenir van Londen, maar het ziet er niet typisch toeristisch uit. Ook is de mok lekker groot, daar hou ik van. Kan ik er liters thee in doen.
image-2015-02-18(2)Ja, ik ben erg blij met mijn mok! Daarom bij deze, Natie, thank youuuuuuuuu. I will cherish it for the rest of my life 😉

Heb jij ook een favoriete mok?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie