Favourites #1

Er zijn altijd wel een paar dingen waar ik de laatste tijd super enthousiast over ben. Dat kan van alles zijn: beautyproducten, handige hebbedingetjes of een leuke serie. In mijn Favourites laat ik je ze zien!

IMG_9841image-2015-02-18(4)#1 Blond Amsterdam x Efteling

Ik was nooit hoteldebotel van het Blond Amsterdam servies. Vond het te druk en het sprak me eigenlijk gewoon niet echt aan. Tot ik het servies zag dat ze in samenwerking met de Efteling hadden gemaakt! Ik vind het onwijs schattig en heb er inmiddels twee mokken, twee bordjes en twee kommen van.

image-2015-02-18(8) #2 Daisy Dream

Een van mijn favoriete parfums van de laatste tijd is Daisy Dream. De normale variant is al eeuwenlang mijn holy grail, maar deze is er sinds mijn verjaardag in november bijgekomen. Hij ruikt lekker zoet, maar niet te overheersend. Een fijne everyday-parfum!

image-2015-02-18(7)#3 Bodyshop Wild Argan Oil handcream

De laatste tijd heb ik vaak droge handen, en ik merk dat ik dan vooral deze handcreme er bij pak. Mijn handen worden er heerlijk zacht van en de geur is fantastisch. Echt waar, jongens, ga er eens aan ruiken in de winkel! Het ruikt een beetje kruidig ofzo. Lekker.

image-2015-02-18(5)#4 Tiger page markers

Deze uber-schattige page markers kocht ik in de Tiger in Spanje. Ik ben gek op uiltjes (zoals je wel aan mijn logo kan zien) en ik vind dit soort plakkers heel erg handig. Ik gebruik ze o.a. voor mijn kookboeken, zodat ik gelijk kan zien waar een lekker recept staat. Ook gebruik ik ze vaak op mijn werk. Multifunctionele plakkertjes die er ook nog eens leuk uit zien!

image-2015-02-18(6)#5 Bodyshop Seaweed mattifying moisture lotion

Dit is mijn all-time favourite dagcreme. Ik heb een vrij vette huid en vind zelf dat deze dagcreme hem nog behoorlijk matteert. Geen enkele dagcreme, primer of foundation zorgt er voor dat ik 24/7 een matte huid heeft, dus dat verwacht ik ook niet, maar deze komt behoorlijk dicht in de buurt. Bovendien vind ik het een prettige substantie, niet te dik en niet te dun. Dit is inmiddels mijn vierde exemplaar.

Dat waren ze weer, mijn favorieten van de afgelopen tijd!

Heb jij nog aanraders?

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie