Ibiza Ice Sparkling Cocktails

Bij de Xenox kwam ik laatst deze zomerse drankjes tegen. De leuke verpakking viel me meteen op! Ik was benieuwd of deze cocktails werkelijk zo lekker smaakten als ze er uit zagen, dus ik gooide ze in mijn winkelmandje. Zou het wat zijn?image-2015-02-15Er zijn twee verschillende Ibiza Ice drankjes, de ‘White Isle’ en de ‘Sunset’. Beiden zijn ontzettend zomers om te zien. Natuurlijk is het momenteel nog niet heel lekker weer in Nederland (hoewel het wel meer lente weer is deze week!), maar stiekem vind ik het dan wel leuk om zulke zomerse drankjes te serveren. Toch een beetje een zonnetje in huis!

image-2015-02-15(2)
image-2015-02-15(3)Het design van de flesjes vind ik ontzettend mooi. Je opent ze door aan het lipje te trekken dat boven op de fles zit. Handig in gebruik dus, want je hebt geen flessenopener oid nodig.
iBIZIA INGREDIENTENDe drankjes worden gepromoot als Sparkling Wine Cocktail. Zie hierboven de ingrediënten! Voornamelijk wijn, water, koolzuur en granaatappelsap, plus wat natuurlijke aroma’s en citroenzuur. Gek is dat de witte versie ‘Exotic Fruit’ zou bevatten, maar i zie alleen citroenzuur staan. Daarentegen zou de rode versie pomegrenate bevatten (granaatappelsap), en dat klopt dan weer wel. Hoewel het rode kleurtje gemaakt is door kleurstoffen.

image-2015-02-15(4)
image-2015-02-15(5) Ik heb zelf de White Isle geprobeerd, die de smaak van lychee, lime en lemon moest hebben. Persoonlijk vond ik het heel erg smaken naar een mix van Jillz en witte wijn. Beiden vind ik heel erg lekker, dus ook dit drankje viel goed in de smaak. Vernieuwend is het niet, maar wel lekker!
image-2015-02-15(6)Overbelichte selfie!
Ik kan me heel goed voorstellen dat ik dit van de zomer meeneem naar het park om het lekker op te drinken met vriendinnetjes. Ibiza Ice heeft 5.5% alcohol er in zitten. Dit is ongeveer hetzelfde als een flesje bier. Wat ik heel erg leuk vind is dat Ibiza Ice blijkbaar slechts twee-derde van de calorieen van een glas wijn heeft. Beter dan een wijntje dus!
image-2015-02-15(7)Ik zou deze drankjes wel aanraden als je gewoon een lekker fris drankje wilt om in het zonnetje te nuttigen. De smaak is niet vernieuwend en ik vind er eigenlijk niks cocktail-achtig aan, maar dat maakt niet zo veel uit.

Heb jij Ibiza Ice wel eens geproeft?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie