Londen beauty shoplog

Eind januari was ik een dagje in Londen. Ondanks dat we vooral de toeristische trekpleisters zijn afgegaan heb ik toch nog wat kunnen shoppen! Zowel in de SuperDrug als Boots ben ik behoorlijk goed geslaagd. Kijk mee om te zien wat ik allemaal heb gekocht!image-2015-02-18(9)Tja, al ben ik geen echte beautyblogger, mijn hart gaat toch wel wat sneller kloppen als ik in een Engelse drugstore ben. Al die mooie make-up merken die we hier niet hebben… Walhalla! Je ziet op de foto hierboven dan ook dat ik me niet zo goed kon inhouden, haha.

image-2015-02-18(11) image-2015-02-18(10)Als eerste deze Revlon Colorburst lippenstift. Ik herkende het van reclames en wou het wel eens uitproberen. Ik koos voor de kleur 053 Sorbet. Om eerlijk te zijn dacht ik dat het een soort gekleurde lippenbalsem was, dus koos ik voor de heftigste kleur. Boy, was I wrong.. Het blijkt dus een super gepigmenteerde lippenstift te zijn! Maar dat maakt niet uit, want het is een prachtkleur.image-2015-02-18(12)Ook haalde ik wat back-ups van mijn favoriete concealer, de Lasting Perfection van Collection. Ik heb altijd de donkerste kleur, terwijl ik heus niet zo getint ben. Bewijst toch maar weer dat Engelsen erg bleek zijn…
image-2015-02-18(13)Een nieuwe mascara. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar het borsteltje zag er fijn uit, dus ik ben benieuwd. Deze is ook van Collection.
image-2015-02-18(14)Jaaa, kwasten van Real Techniques! Ik ben echt fan van dit merk en gebruik het liefst alleen maar hun kwasten. Dit is een ‘mini brush trio’, ideaal voor in je tas of als je op reis gaat. Zelf heb ik al de normale variant van de twee linker kwasten, dus ik weet dat ze goed zijn.
image-2015-02-18(15) image-2015-02-18(16) image-2015-02-18(17)Dit product verdiende gewoon veel foto’s. De Summer of Love Triple Baked Bronzer ziet er toch uit om op te vreten? Hij is van het merk Make Up Revolution en ik ben er zo blij mee! Het is een prachtige bronzer die niet te bruin is, een klein glimmertje heeft maar ook weer niet te shiny is.
image-2015-02-18(18)Ik MOEST ook iets meenemen van de beauty- en welnesslijn van Zoella (oftwel Zoe Sugg). Deze fizzy squares leken me heerlijk voor in bad. Ze ruiken super lekker, dus hopelijk schuimen ze ook flink!
image-2015-02-18(19) image-2015-02-18(20)Ik kocht ook weer een nieuwe Rose Gold blush van Sleek. Mijne was helaas kapot gevallen (en ik kon het echt niet meer maken). Gelukkig heb ik er weer eentje kunnen scoren! Blijft een prachtige blush voor dagelijks gebruik.
image-2015-02-18(21)Ik had nog een droogshampoo nodig, dus toen ik deze zag besloot ik hem mee te nemen. Ik ging voor de ‘Cocoa Brownie’ versie voor brunettes. Leek me wel handig, aangezien ik altijd een witte waas over mijn haar krijg als ik normale droogshampoo gebruik. Helaas is hij niet fijn in gebruik, aangezien hij enorm afgeeft. Het lijkt wel alsof ik bruine verf in mijn haar spuit die maar niet opdroogt. Jammer!
image-2015-02-18(22)Hier ben ik ook zo blij mee! B. Pure micellar water. Ik gebruik zelf met veel plezier mijn Garnier micellair water, maar ik ben benieuwd of deze ook net zo goed is. Ik denk dat ik hier nog wel een review over ga schrijven! Normaal gezien is deze best prijzig, maar hij was nu flink in de aanbieding. Altijd fijn!

Tot zover mijn Londen beauty shoplog. Stiekem wilde ik nog zo veel meer meenemen, maar ik heb inmiddels al een aantal Sleek en Make Up Revolution palettes en ook mijn blush bakje puilt uit. Ik heb me dus ingehouden!

Ben jij ook zo gek op Engelse make-up?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie