VLCC Sandal Cleansing Milk (+winactie!)

Zoals jullie misschien al weten heb ik drie maanden in Nepal gewoond en gewerkt. Tijdens het shoppen daar was ik vooral benieuwd naar de beauty spulletjes – want hoe goed zijn die Aziatische spullen dan echt? Ik nam de Sandal Cleansing Milk (reinigingsmelk) mee. Zou het wat zijn?image-2015-02-24Ten eerste: Excuus voor de kreukelige verpakking. Het heeft een lange reis moeten doorstaan, haha.
Deze cleansing milk kocht ik gewoon in de supermarkt in Kathmandu. De supermarkten daar zijn vrij uitgebreid (voor Nepal althans) en verkopen dus ook veel drogisterij spulletjes.image-2015-02-24(3)Het doosje ziet er prima uit, niet te veel poespas, lekker strak. Als je het flesje uit de doos haalt ziet het er ook goed uit. Wel een stukje amateuristischer vergeleken met de duurdere Westerse merken, maar ik vind het alsnog niet slecht. Maar ja, het gaat natuurlijk niet om de verpakking!
image-2015-02-24(2)Want wat belooft dit product eigenlijk?
Deze reinigingsmelk voor de normale tot droge huid belooft de huid goed te reinigingen en moisturizen. De melk schuimt niet en bevat extracten van sandelhout, amandelen en Indiase bessen. Dat klinkt in ieder geval allemaal goed!image-2015-02-24(5)Als je naar bovenstaande foto kijkt, zie je al dat het een vrij stevige en wit gekleurde creme is die er uit komt. Als je het uitsmeert wordt het vrij snel een erg melk-achtige substantie. Sterker nog, al na 3 seconden op mijn huid lijkt de creme te ‘smelten’.
image-2015-02-24(6)En wat me ook heel erg opvalt is de geur! Het is een wat zware, Indiase geur. Dat is letterlijk de enige manier hoe ik deze geur kan omschrijven. Een beetje kruidig, alsof je door de markt in het drukke gedeelte van New Delhi loopt. Waarschijnlijk zijn het de Indiase bessen die ik ruik, in combinatie met het sandelhout. Van de amandelen ruik ik overigens niks. Een lekkere geur, niks mis mee!image-2015-02-24(4)Maar, werkt hij ook? Het antwoord is ja! Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt om ‘s avonds mijn make-up er af te halen en mijn gezicht te reinigen. Mijn make-up glijd er moeiteloos vanaf (behalve mijn waterproof mascara, maar dat doet bijna geen enkele reiniger). Ook voelt mijn huid goed gevoed aan. Ik krijg geen trekkerig gevoel, maar alsnog breng ik daarna wel mijn nachtcreme aan. Dat doe ik altijd 😉

Het is geen Philosophy reiniger, maar hij doet zeker zijn werk en ik ben echt verrast door de kwaliteit! Good job, Nepal!
image-2015-02-24(1)WIN-ACTIE!
Ik geef maar liefst twee (ongebruikte!) Sandal Cleansing Milks weg. Ik heb twee extra exemplaren meegenomen uit Nepal, zodat ik deze kon verloten op mijn blog. Extra speciaal dus.

Wat moet je doen om te winnen?
1. Volg me op Bloglovin’.
2. Post een tweet waar in je verteld dat je mee doet aan deze actie (tekst mag je zelf verzinnen!) waar in je mijn Twitternaam vermeld (@KimboDeBimbo). Heb je geen Twitter, dan mag je het ook doen via Instagram of Facebook.
3. Last but not least: Laat een reactie achter op deze blogpost met een geldig emailadres, waar in je verteld dat je mee doet!

Over een week zal ik de winnaressen bekend maken. Good luck!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie