Create it your way TAG

Vandaag doe ik de ‘Create It Your Way’ tag! Ik zag deze bij verschillende bloggers voorbij komen en ik vond hem echt heel erg leuk. Heerlijk om even flink te fantaseren over je eigen droomhuis, boek of robot! Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees snel verder.

Goed, ik ga er niet omheen draaien, we beginnen maar gewoon gelijk!
mojitoAls je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik houd wel van een zoet geurtje in huis, maar ik vind de meeste zoete geurkaarsen zo misselijkmakend. Ik denk daarom dat ik voor de geur van een Mojito zou gaan! De munt maakt het lekker fris maar tegelijkertijd zit toch een zoet tintje aan (want er gaat altijd wel een kilo suiker in een kan Mojito – ik spreek uit ervaring). Lekker!

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Ik ben eigenlijk niet zo van de nagellak, omdat ik al tien jaar lang mijn nagels bijt. Ik kan er niet mee stoppen :(. Maar als ik eens een kleurtje op mijn teennagels smeer is het bordeaux rood. Maar ja, daar bestaan al zo veel tinten van… Een bordeaux rode nagellak die binnen twee seconden opdroogt dan? Dat lijkt me wel iets.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Aah, dat weet ik wel: een product dat je huid de héle dag shinefree laat! Ik heb best een vette huid en geen enkele bb cream, foundation of poeder kan er voor zorgen dat ik de hele dag een matte huid heb. Constante struggle elke dag weer om mijn gezicht glansvrij te maken. Nee, geef mij maar een fijne bb cream die mijn huid mat houdt tot het moment dat ik ‘m er af haal.
image-2015-02-25(4)Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Een fijne roman of chicklit. Ik ben dol op schrijven en weet gewoon dat dit genre me het beste ligt. Laat mij maar een nieuw soort Shopaholic serie schrijven! Oh, ik zou trouwens ook best een kookboek willen uitgeven met lekker simpele maar wel culinaire gerechten. Wel iets moois op tafel toveren maar geen über rare ingrediënten enzo ;).

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ik zou gaan voor een avontuurlijke en romantische film over een stel dat de wijde wereld in trekt. Vrijwilligerswerk doen in Uganda (haha), carnaval vieren in Rio de Janeiro, de woeste jungle van Indonesië ontdekken en bergen beklimmen in Nepal. Een film met tegenslagen én geluksmomentjes. Ik weet alleen niet zo goed wie ik er voor moet casten. Ik denk misschien Jennifer Lawrence, Olivia Wilde óf Amanda Seyfried. Voor de mannelijke hoofdrol heb ik nog geen idee. Als er een grootmoeder in voorkomt moét dat Julie Andrews zijn!
IMG_1847Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Een fijne lifestyle winkel vol met leuke hebbedingetjes zoals posters met quotes, aparte thee smaakjes, buitenlandse kookboeken en sokken met uiltjes erop. Ook zou er een coffee corner zijn met zelfgemaakte cheesecake en brownies en lekkere plof stoelen. Mijn soort winkel!

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Ik weet dat er al een vaatwasser bestaat, maar ik zou een robot ontwikkelen die ook de vuile vaat inruimt en de schone vaat opruimt. Ik heb zó een hekel aan afwas! Strijken, stofzuigen, poetsen, ik doe het zonder morren, maar afwassen is niks voor mij. Ik heb een beetje een fobie voor vieze etensrestjes (en dan werk ik al langer dan vier jaar in de horeca, ha-ha).

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Pff, die is lastig. Ik denk een app waarmee je easypeasy met je iPhone een kookboek kan creëren van redelijk hoge kwaliteit. Gelijk met je telefoon foto’s maken van je gerechten, leuke layout, even tekst erbij schrijven en klaar is je pagina. Zo kan je dan steeds pagina’s bijmaken tot je een kookboek hebt die je kan bestellen (voor een lage prijs).

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Mini uiltjes, maar die bestaan al <3. Nee zonder gekheid, ik zou gaan voor een mini dolfijn die je in je eigen vijver kan houden. Wel eentje die goed bestend is tegen de kou dan. Mijn lievelingsdieren zijn trouwens honden, dolfijnen, uiltjes en papegaaien 😉
image-2015-02-25(7)Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Het zal er vast al zijn maar iets over cultuur in verschillende landen? En dan vet veel schoolreisjes naar landen over de hele wereld zoals Brazilië, Uganda, Cuba, Alaska, Noord Amerika maar ook gewoon Ierland en Spanje. Gewoon elke week een ander land bezoeken, haha.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Lekker simpel, Nutella gemengd met banaan. Dat zou echt hemels zijn. Kan iemand me het vertellen als dit al bestaat en zo ja, waar je dit kan kopen?!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Een soort smoothie met de smaak van de paarse Merci-tjes. Dat zijn echt de lekkerste! Volgens mij is het praliné-smaak. Nu ik er over nadenk zou ik dit makkelijk zelf in de blender kunnen maken… Wie weet komt er wel een recept aan!image-2015-02-25(8)
Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Geen idee. Misschien eentje van het land Uganda, aangezien ik er nog dagelijks over spreek <3.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn huis zou sowieso een hele grote walk-in-closet moeten hebben met heerlijke plofstoelen, glazen vitrines voor mijn sieraden en alléén maar hangkasten! Ik heb er een hekel aan om mijn kleren op te vouwen en neer te leggen, dat wordt altijd een bende bij mij. Ook wil ik een grote infinity pool, boven op een berg. Ik moet ook een gigantisch kook-eiland hebben met een kast vol kookboeken en alle kook gadgets op de wereld. Het moet overigens een groot en licht huis zijn met veel steigerhouten meubels en memories van al onze reizen aan de muren!

Zo, dat was ‘m weer! Wat een super leuke tag was dat. Ik merkte wel dat ik bij sommige vragen echt lang moest nadenken, want daar denk je helemaal niet over na in het dagelijks leven. Super leuk om even creatief dingen te bedenken!

Overigens mag iedereen die het wilt hem overnemen ;).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie