Shoplog – Spanje

Het is alweer even geleden, maar ik kwam per toeval foto’s tegen van producten die ik in Spanje heb gekocht afgelopen jaar. Ik vond de foto’s leuk, de producten nog leuker en ik zag dus eigenlijk geen reden om deze shoplog alsnog te posten!image-2015-02-25(9)Zie hierboven de buit! Het is niet zo veel, maar ik ben er wel heel erg blij mee. Hierboven zie je o.a. mijn geweldige limoen/citroen gadget. Deze kan je als het ware in een limoen of citroen schroeven en dan kun je het verstuiven over bijvoorbeeld een salade. Je kan echter ook het spuit-knopje er af draaien en het sap gewoon in je glas schenken. Heerlijk! Dit kocht ik op de markt voor 2 euro.
image-2015-02-25(12)Ook kocht ik mooie roze snorren-sokken. Ik denk dat hier geen verdere uitleg nodig is. Gewoon mooie, gekke sokken! Het roze bloemetje dat je ziet is een thee-ei. Ik had al een hele mooie ijzeren variant, maar deze vond ik ook erg leuk. Allebei komen ze van de winkel Alehop.
image-2015-02-25(11)Dit schattige blikje kocht ik in een souvenier-winkel in een dorpje boven op een berg. Geen idee waarvoor ik het ga gebruiken (ik heb nog steeds geen doel bedacht). Wellicht voor kleine oorbellen?
image-2015-02-25(10)Ik kocht ook nog wat make-up! Hierboven zie je een Coral Deliplus blush en een rosé-kleurig oogpotlood (van hetzelfde merk). Hiervan komt nog een review online (en misschien wel een winactie…). Ook zie je hier geweldig schattige papieren rietjes. Heerlijk om hier smoothies mee te drinken!
image-2015-02-25(13)Als laatste deze page markers, die jullie al hebben gezien in mijn ‘Favourites’. Ja, ze zijn nog steeds favoriet, dus het is een goede aankoop geweest! Al kan het nooit mis gaan met uiltjes natuurlijk.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze kleine shoplog te zien, al is hij wel wat verouderd inmiddels!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie