Weight Watchers #3

Inmiddels ben ik al zes weken bezig met Weight Watchers en ik moet eerlijk zeggen dan het prima gaat. Soms heb ik er geen zin in maar meestal lukt het me wel om netjes al mijn punten te blijven tellen! Hoe veel ben ik nu al afgevallen?Weight watchersIk zal gelijk beginnen met het goede nieuws: Ik ben namelijk al 4.5 kilo afgevallen! Ik ben er echt super blij mee en merk zelfs al wat verschil. Volgens mijn omgeving zie je het al af aan mijn gezicht en buik (joepie!) en mijn broeken beginnen iets losser te zitten.

Mijn Weight Watchers coach zegt dat je vanaf een kilo of 5, 6 al een kledingmaat kleiner kan gaan kopen. Dat betwijfel ik wel, maar hee, het is wel fijn nieuws. De cursus vind ik trouwens ook nog steeds fijn. Ik ga trouw elke week en merk dat het me motivatie geeft.

Het is vooral zo fijn om te horen dat je weer een kilo bent afgevallen! Ook krijg je tips en tricks hoe je het beter kunt volhouden, hoe je gerechten het beste kunt tellen (uit eten gaan is bijvoorbeeld heel lastig qua punten tellen) en je krijgt elke week een boekje met o.a. lekkere recepten.

Weight2Grappig was dat Weight Watchers ook op de Huishoudbeurs stond afgelopen week. Ze deelden lekkere hapjes uit en werkelijk niemand had door dat dit recepten waren afkomstig van WW Wat ik hiermee wil zeggen is dat eten helemaal niet vies of smakeloos hoeft te zijn als je met WW werkt.

Wat denk je van panini met kip, kaas en pesto? Of hartige muffins met paprika, prei en kaas. Of ehh… Gevulde zoete aardappel, of tagliatelle met een paddenstoelen-room sausje. Ik ben echt zo blij dat WW gewoon de kans geeft om nog steeds lekker en smakelijk te eten. Ik had het niet vol kunnen houden als ik slechts op water en sla had moeten leven.

In het kort gaat het dus goed met dit avontuur. Ik vind het makkelijk om vol te houden en de kilo’s vliegen er goed vanaf. Dat wil overigens niet zeggen dat ik het soms niet moeilijk heb, hoor.

Bij een feestje wil ik dolgraag de hele schaal bitterballen leeg eten, en ik vind het best moeilijk als er meerdere collega’s in één week jarig zijn en ik een stukje taart moet afslaan. Maar ja, dat hoort bij het afvallen!

Ik ga in ieder geval gewoon lekker door en hoop binnenkort de 5 kilo te raken. Want dan mag ik mezelf trakteren op iets! Lekker uit eten, een leuke trui of een mooi make-upje. Fijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie