Books on my to-read-list

Dat ik een boekenwurm ben zal jullie vast niet ontgaan zijn. De afgelopen tijd heb ik heel wat nieuwe boeken bij elkaar weten te sprokkelen, waar ik erg benieuwd naar ben. Ik vond het zo een leuke collectie geworden dat ik ze besloot te fotograferen!image-2015-02-26Het is een flinke stapel geworden! Sommige boeken heb ik al gelezen, zoals jullie al hebben kunnen zien hier op mijn blog. Deze boeken komen echt overal en nergens vandaan. Een paar heb ik in India op de markt gekocht (zoals The Book Thief en Let It Snow). Hier waren ze slechts drie euro, en het zijn toch echt de originele boeken. Dit soort dingen zijn in India vaak een stuk goedkoper.

image-2015-02-26(2)Anderen komen weer gewoon van Bol.com, zoals bovenstaand boek. Hier ben ik erg benieuwd naar! Ik zoek trouwens soms gewoon boeken op via Bol.com, en dan klik ik verder en verder tot ik een leuk boek tegenkom. Zo ontdek ik vaak nieuwe boeken.step0002
Ik heb ook best wat boeken in huis gehaald die ik via andere blogs ken. Het boek hierboven is bijvoorbeeld aangeraden door Annemerel. Ik was er zo benieuwd naar, dat ik het maar gewoon bestelde. Ik ben er nog niet aan begonnen maar wil dat binnenkort wel gaan doen!
image-2015-02-26(4)Sommige boeken kreeg ik nog voor mijn verjaardag, zoals het boek van Sophie Kinsella. Zoals jullie al hebben kunnen lezen vond ik dat weer een super fijn boek! Ik ben ook erg benieuwd naar Het uur van de zonde van David Baldacci. Ik vind zijn boeken fantastisch, en hij heeft er gelukkig al een heleboel geschreven. Zo kan ik wel blijven lezen (ahum kopen ahum).
step0001Ook dit boek ken ik via een andere blog (die van Soesja). Ik dacht lange tijd dat de boeken van Rainbow Rowell niks voor mij zouden zijn, maar uiteindelijk ben ik toch gezwicht. Wat blogs niet met je kunnen doen he!Ik kwam er dus nog achter dat ik meer boeken had die ik nog niet had gelezen, haha. Het bovenste boek van Jojo Moyes kocht ik via Bol.com, het boek van Jonas Jonasson e kreeg ik van een vriendinnetje voor mijn verjaardag en het boek van Zoe Sugg (Zoella!) kreeg ik voor kerstmis. Ik ben inmiddels bezig met ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’!

Dat waren ze weer! Ik ben echt super blij met mijn koopjes en weet dat ik er sowieso veel plezier aan ga beleven. Dat komt wel goed, haha. Er slingeren nog een paar andere nieuwe boeken rond, maar die kon ik zo een twee drie niet vinden.

Heb jij nog boeken aanraders?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie