Diary #6

Het is weer tijd voor mijn diary! Afgelopen week heb ik veel gewerkt, getuinierd en geblogd. Een fijn weekje dus. Ik heb niet te veel gedaan, aangezien ik pas net weer beter ben. Het leek me verstandig om daarom maar even rustig aan te doen. Even tussendoor: Deze diary loopt tot en met dinsdag, ondanks dat het nu vrijdag is. Vorige week begon de week heel erg schemerig en mistig. Ik was onderweg naar mijn werk en ik zag geen steek.Leuk, voor een fotoshoot mocht ik weer het park in. Hallo Holle Bolle Gijs!Ik doe vooral veel voorbereidend werk voor fotoshoots (draaiboeken maken, golfkarren regelen, contact met fotograaf) en tijdens de fotoshoot zelf is mijn voornaamste bezigheid het golfkarretje te besturen. Geen probleem hoor!Deze eenden hielden me gezelschap. Daarna werd ik aangevallen door de draak (van Joris ja). Joris, hou je draak eens bij je. Dit was zoooo schattig. Ik stond minutenlang voor een stoplicht en dit hondje in de auto voor me zat me de hele tijd aan te kijken. Het was echt een prachtige hond!Op donderdag was het weer tijd voor yoga! Ik vind het zo fijn. Lekker rustig bewegen, mijn spieren benutten en af en toe ook gewoon een zen momentje.Omdat we bezig zijn met wat projecten voor Bosrijk ging ik even met een collega wat dingen daar bekijken. Ik was er nog helemaal niet zo vaak geweest. Wat een prachtig vakantiepark is het toch!Thuis kreeg ik deze lekkere chocolade van Tim! Omdat melkchocolade natuurlijk hartstikke slecht is voor de lijn wilde ik gaan proberen om pure chocolade te leren eten. En deze vind ik best lekker!Okee, dit ziet er dus niet lekker uit, maar dat was het zeker wel. Home made guacemole! Samen met wat nacho’s en een Jillzje (en Tim natuurlijk) was het een fijne avond.Ik ging even boodschappen doen en ik zag opeens hele nieuwe producten bij de Emté! Nu kom ik daar ook niet zo vaak, maar ik vond deze verpakkingen wel heel erg fijn. Daarna moest ik nog even wat werk-kleding inleveren bij het kledingmagazijn.
En ‘s middags keken we weer lekker Suits samen!Ik snuffelde ook nog even bij de Hema. Kijk nou, ze hebben zo veel tuinspullen! Er komt een (moes)tuinieren stukje aan, daar laat ik nog uitgebreid zien wat de Hema allemaal verkoopt tegenwoordig.Ik kocht een aantal spulletjes.Daarna maakte ik wat foto’s voor een blogpost. Prachtige sticker he?Kijk onze schoenen schattig naast elkaar staan!
De volgende ochtend had ik het nogal moeilijk. Ik moest namelijk om 4u opstaan, omdat ik om 5u moest werken. ‘s Ochtends ja…Er stond nog een fotomachine van de nacht ervoor dus mijn collega’s en ik sprongen er gelijk voor. We hadden trouwens onze ontzettend charmante XXL werkkleding aan, omdat we eerst nog een boel moesten opbouwen.Yes, het middag en ik ben klaar met werken! Pittige ochtend. ‘s Middags gingen we gezellig op de koffie (en op de borrel) bij mijn opa en oma, mijn moeder was er ook.Maandag kwam mijn pakketje van Bol.com aan! Ik had twee boeken besteld, Opgeruimd! van Marie Kondo en nog een boek voor mijn vriend als kadootje.Kijk nou hoeveel mooie gekleurde bloemen er bij de Albert Heijn stonden! Prachtig.‘s Avonds gaf ik mijn moestuintjes water met mijn oma’s super schattige kleine gietertje.
Ik had een lekkere lunch! Al was de salade niet zo lekker, de dressing smaakte helemaal niet naar pesto :(.

En dat was mijn week weer! Toch een flink aantal foto’s, ik heb meer gedaan dan ik dacht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie