De Liebster Award

Meilan van Meilans.be heeft mij genomineerd voor de Liebster Award! Super leuk, dus ik kon niet wachten om de vragen in te vullen. Dank je wel, Meilan! Klik snel verder voor mijn antwoorden.Even een korte uitleg over de Liebster Award. Het gaat er om dat kleine blogs even een momentje in de spotlight krijgen. Alle genomineerden mogen maximaal 200 volgers hebben.

De regels:
1. Beantwoordt de 11 vragen van degene die jou genomineerd heeft.
2. Nomineer zelf ook 5 tot 11 andere beginnende bloggers met minder dan 200 volgers.
3. Bedenk zelf 11 vragen die je aan de genomineerden wilt stellen.
4. Informeer alle genomineerden erover dat ze genomineerd zijn.
5. Plaats de badge van de Award bij je artikel.
liesbster 2
Welke vragen heeft Meilan voor mij bedacht?

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben al mijn hele leven gek geweest op schrijven. Ook was ik fan van ‘dingen delen’ met anderen. Ik ging dus al op vroege leeftijd enthousiast aan de slag op verschillende forums en op social media. Later begon ik met blogs te lezen en ik besloot op een dag dat ik dat ook wilde. Delen wat mij bezig houdt.

2. Hoe lang bestaat jouw blog?
23 januari 2015… Ik ben nog een echte jonkie wat de blogwereld betreft, haha.

3. Wie was jouw eerste volger/fan?
Natuurlijk mijn familie! Maar als het gaat om ‘vreemden’… Shifra van ACupOfLife.nl heeft heel lief comments achtergelaten op mijn eerste blogjes. Maar ik denk dat Kiss & MakeUp ook wel een goede kanshebber is, want die reageert ook altijd zo lief.

4. Wat is jouw job of dagelijkse activiteit?
Ik denk dat de meesten nu wel weten dat ik in de Efteling op kantoor werk. Ontzettend gaaf werk! Helaas wel maar tot en met mei, dus ik moet eigenlijk nu al op zoek naar iets anders.

5. Wat wilde je worden toen je kind was?
Easy: actrice! Ik heb ook jaren op de jeugdtheaterschool gezeten en genoot daar intens van. Confession: Ik heb zelfs auditie gedaan op toneelscholen in Nederland (Maastricht en Utrecht). Helaas is dat hem toch niet geworden.

6. Waar wil je heel graag eens op vakantie gaan en waarom?
Waar niet? Ik heb nog een ellenlange wishlist, haha. Maar New York en Rio de Janeiro staan wel erg hoog op dat lijstje

7. Wat is het eerste dat je wilt eten wanneer je terug bent van vakantie?
Het eerste was in me opkomt is: KAAS. Heerlijk Nederlandse kaas. Goddelijk.

8. Wat mag er zeker niet ontbreken in de koffer wanneer je op vakantie gaat?
Mijn spiegelreflex camera, slippers en héél veel verschillende soorten topjes/shirtjes. Camera omdat ik overal foto’s van wil maken. Slippers omdat die altijd handig zijn voor onder de douche of als je snel even iets wilt halen. En die topjes en shirtjes? Tja, ik heb graag keuze op vakantie…

9. Stel, het huis staat in brand. Je kan maar 1 ding redden. Wat is dat?
Ik tel even personen niet mee, anders zou ik natuurlijk altijd mijn vriend of familieleden redden. Maar ik denk… dat ik toch voor mijn laptop ga (okee, wél met harde schijf erbij). Daar staan al mijn foto’s op (ook foto’s uit mijn jeugd!) en die zou ik echt niet kwijt willen.

10. Wat is jouw favoriete film?
Dit is zo lastig, want ik heb gewoon geen favoriete film. Mijn guilty pleasures zijn A Cinderella Story, Pitch Perfect en alle High School Musical films. Ook goed?

11. Hoe ziet jouw ideale zaterdagavond er uit?
Een gezellige avond met een stuk of zes vrienden, spelletjes spelen (30 seconds!) en flink wat wijntjes en bitterballen. Daar kan ik echt van genieten!

Super bedankt voor de leuke vragen Meilan!

liebster2
Nu mijn genomineerden:

1. Deisy van http://visionarylife.nl
2. Kim van https://kimdonz.wordpress.com/
3. Hanna van http://www.jemappellehanna.blogspot.nl/
4. Delphine van http://choupchoup.com/
5. Jolet van http://www.goldenmustaches.blogspot.nl/
6. Alexandra/Lexi van http://www.lekzie.nl/
7. Amy van http://www.twintigennogwat.nl/
8. Ilse van https://aspasiablog.wordpress.com/
9. Maaike van https://awonderfulwordbymaaike.wordpress.com/

En dan mijn vragen!

1. Wat vind je het leukste aan bloggen?
2. Wat was je allerleukste vakantie tot nu toe?
3. Als je zou móeten emigreren, welk land zou je dan kiezen?
4. Wat doe je het liefste als je een vrije dag hebt?
5. Welke TV serie zou je aanraden aan je lezers?
6. Wat is je ultieme beauty-tip?
7. Waarvoor kan men jouw midden in de nacht wakker maken?
8. Hoe ziet jouw droomhuis er uit?
9. Wat eet je ‘s ochtends het liefst?
10. Welke celebrity zou je graag willen ontmoeten en waarom?
11. Wat wil je absoluut nog eens doen in je leven voordat je doodgaat?

Ik vond het hartstikke leuk om de vragen in te vullen en ben benieuwd of mijn genomineerden het ook gaan doen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie