Diary #7

Deze week deed ik eigenlijk niet zo veel. Ik heb ook ietsje minder foto’s dan normaal, zag ik net! Ik werkte, ging naar een concert, ging uit eten en childe vooral lekker veel.Ik begon de week door lekker naar K3 te kijken. Mijn nichtje van drie was er en die is helemaal verslingerd aan K3! Het nieuws dat ze uit elkaar gaan was op dat moment nog niet bekend, haha.
Woensdag gingen Tim en ik naar een concert, maar van tevoren aten we lekker bij La Cubanita. Zo ontzettend lekker! Ik at me een slag in de ronde.
Niet de mooiste foto ooit, maar jongens… Deze carpaccio was zo lekker! Met pestodressing en parmezaanse kaas.
En we sloten af met een biertje en een Mojito. Altijd goed.
We gingen naar het concert van Halestorm. Dit is een Amerikaanse rockband met een vrouwelijke leadzangeres, en ze zijn zó goed live! In Nepal luisterde ik ontzettend veel naar deze muziek, dus ik had ook echt een soort flashback naar onze tijd daar. Zo leuk.
Bah, wat was het weer mistig ‘s ochtends vroeg. Ik heb echt zo een hekel aan mist. Geef me dan maar regen.
Met een groep collega’s (we zijn met tien man!) gaan we binnenkort een weekend naar Europapark in Duitsland. Met onze Efteling passen mogen we er gratis naar binnen, super fijn. Ik kreeg deze foto doorgestuurd, dit is dus blijkbaar ons huisje voor het weekend! Hartstikke leuk.
Kijk nou wat een leuke flessen Cava ze hebben bij de Hema! Ik vind dit echt héél erg leuk om als cadeautje aan een vriendin te geven.
Vrijdagavond had ik een feestje van een collega, die was afgestudeerd! Hiep hiep hoi. Het feestje heette ‘Jas aan en gaan’… Juist, het was dus buiten. Ijskoud, maar deze vuurkorven en een paar warmtelampen hielpen goed.
Dit weekend was het weer tijd voor Suits! Ohhhh het is zo een leuke serie. En ik ben zo gek op Mike en Rachel. En Donna natuurlijk, zij is een heldin.
Hihi, kijk Roodkapje hier zitten! We hadden het hondje van Tim, Sam, helemaal ingepakt zodat hij het niet koud zou hebben. Zo schattig.
En ik was weer lekker aan het bloggen. Er komt een lekker kneuterig blogje aan, zoals je ziet.
Dit is zo een fijn liedje! Ik vind Selena Gomez dus echt heel erg leuk. Ik ben zelfs naar haar concert geweest toen ze hier in Nederland was, haha.
Het leek zulk lekker weer gisteren! Jammer genoeg was het alsnog behoorlijk koud. Maar het zonnetje scheen wel heerlijk.
Ik heb geprobeerd mijn kledingkast op kleur te sorteren, maar dat gaat al snel fout. Ik moet echt eens wat beter mijn kleding sorteren, haha. En dit is nog niet eens alles, mijn kast puilt ook uit. Mennnn.

En dat was het weer! Ik denk dat ik voortaan toch ga proberen om mijn diary op maandag te plaatsen. Ik dacht altijd dat ik niet zo veel tijd had in het weekend om dit te maken, maar het valt eigenlijk wel mee. En maandag is gewoon een fijne diary dag!

Hoe was jouw week? Enne, als er nog tips zijn voor kledingkasten sorteren dan hoor ik het graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie