Shoplog: Huishoudbeurs

Oh my, ik was helemaal vergeten dat ik mijn koopjes van de Huishoudbeurs had gefotografeerd! Bij deze dus nog een leuke shoplog vol met fijne koopjes. Van sjaals tot schoenen tot oorbellen!Ik heb behoorlijk wat gekocht! Hier boven zie je een aantal van de spulletjes (een aantal ja, ik kreeg niet alles op de camera haha). Ik vond dat er leuke kraampjes op de Huishoudbeurs stonden dit jaar. Ik heb naast beauty en lifestyle spulletjes ook nog redelijk wat food items gekocht, maar die heb ik niet op de foto gezet.
Boven zie je een mozaiek poeder van Fogan (volgens mij). Vroeger was alles slechts één euro, dus het viel me tegen dat dit jaar de prijzen tussen de één en twee euro lagen. Toch jammer! Ook zie je nog een mooie lipstick (later zie je hem beter) en een ketting. De ketting komt van Lucardi en was slechts twee euro.Ooh, met dit koopje ben ik zo blij! Een powerbank voor mijn telefoon. Lekker roze! Ik betaalde hier tien euro voor. Jammer was dat ik ze later overal zag liggen voor acht euro, haha.Ik ben ook blij met mijn oorbellen. De groene oorbellen zijn van Lucardi en waren afgeprijsd naar één euro. De double dots oorbellen (de parels) wilde ik ook al héél erg lang! Ik zag ze voor het eerst op Pinterest en Instagram en ik vond ze gelijk mooi. Jammer dat de echte versie nogal duur is, dus daarom maar eerst de neppe variant.Deze fijne haarclip belandde ook in mijn mandje. Altijd handig. Hier zie je ook twee lipsticks die tevens van Fogan Cosmetics komen. Felroze en feloranje! Ik ben vooral blij met de oranje versie, altijd handig voor Koningsdag en het WK haha.Oh, toch nog een beetje food! Ik kocht lekkere mints. En je ziet hier ook nogmaals de double dot oorbellen, maar dan in het grijs. Een stuk chiquer dan de andere vond ik.
Bij een paar kraampjes vond ik wat W7 Cosmetics, maar de meeste producten trokken me niet zo. Deze Honey Queen Honeycomb Blusher (pfoe, wat een naam) trok me dan weer wel! Ook zie je nog mooie oorbellen (ook weer slechts één euro), elastiekjes en een Schwarskopf shampoo.
Ik bijt dus al jaren mijn nagels, jammer genoeg. Omdat ik het ook wel leuk zou vinden om af en toe nagellak te reviewen, besloot ik zo een nagelwiel aan te schaffen. Handig voor mijn blog.Ik kocht ook nog drie mooie sjaals! Deze sjaal ken je wellicht wel als de achtergrond van mijn andere koopjes, haha. Het is echt een felle in-your-face kleur, maar ik vind het wel mooi voor de lente.
Deze sjaal is weer meer winters. Een Schotse ruit! Zo een soort sjaal wil ik al een langere tijd, en toen ik hem hier zag hangen (voor één euro) kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.
En weer een lekker fel sjaaltje! Deze draag ik momenteel veel overdag bij rode/roze/gele blousjes. Het is een vrij dun sjaaltje dus dat kan makkelijk.

Jongens, dit is toch wel de klapper. Het pronkstuk. Mijn mooiste aankoopje! Félroze sportschoenen (en dan bedoel ik ook echt félroze). Maar om eerlijk te zijn draag ik ze gewoon lekker bij mijn normale outfits. Ik heb ze al aangehad en heb er al meerdere complimentjes over gekregen. Enne… Ze waren maar twintig euro.

Dat waren ze weer, mijn Huishoudbeurs aankopen! Ik ben blij met mijn spulletjes en geniet er met volle teugen van. Heerlijk, shoppen, en zeker als het allemaal koopjes zijn ;).

Ben jij ooit wel eens naar de Huishoudbeurs geweest?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie