Mijn favoriete tijdschriften

Ik ben groot tijdschriften fan. Niet voor niets heb ik zes maanden lang stage gelopen op de redactie van een tijdschrift! Ik vind het heerlijk om lekker door te bladeren op de bank, in de trein of juist in bad. Lekker eens geen lappen tekst maar gewoon korte artikeltjes. Vandaag deel ik mijn favoriete tijdschriften met jullie!Tijdschriftlinda #1 Linda.
De Linda. heb ik pas relatief kort geleden ontdekt en ben ik nu zelfs al op geabonneerd! Ik wist wel dat het een populair tijdschrift was onder de vrouwen, maar zelf had ik eigenlijk nooit de behoefte om een editie te kopen. Toch deed ik dat eens een keertje en sindsdien ben ik hooked. Wat een leuke artikelen, mooie plaatjes en handige tips staan daar in!

Ik vind het echt geweldige kwaliteit, zowel de inhoud als het design. Mijn favoriet is altijd de portretten-serie, waar ze mensen die één ding met elkaar gemeen hebben fotograferen en interviewen. Zo was er laatst een serie over vrouwen van wie hun kinderen verslaafd zijn. Ook zag ik eens een serie van kinderen die allemaal Chanel heten – ja, naar Coco Chanel ;). Super origineel en vaak erg indrukwekkend om te zien/lezen. Ook de Linda. Meiden vind ik leuk om te lezen trouwens.
tijdschriftvriendin#2 Vriendin
Jaa, hier heb ik een half jaar voor gewerkt, dus dat moet er wel in natuurlijk! Nee grapje, ik vind het gewoon echt een leuk blad. Misschien vinden jullie het een beetje huisvrouwerig en kneuterig, maar er staan echt leuke dingen in. Vooral de verhalen vind ik interessant om te lezen. Ik kan je vertellen dat álles wat er in staat ook allemaal echt gebeurd is. Er wordt niks verzonnen, nee, het zijn juist echte verhalen van echte vrouwen. Dat vind ik zo mooi.

Ook staan er vaak leuke uitjes met korting/win-acties in. En wat ook fijn is, is dat Vriendin echt op de prijzen let. Daarmee bedoel ik dat niks wat in het blad staat erg duur is. De modeshoots zijn gebaseerd op redelijk goedkope kleding (dus geen über dure design kleding) en ook de tips voor uitjes etc. zijn goedkoop. Fijn voor de portemonnee.
tijdschriftvrouw#3 Vrouw
De Vrouw krijg je volgens mij elke zaterdag gratis als je een abonnement op de Telegraaf hebt. Mijn opa en oma hebben dat, dus ik krijg steeds de Vrouw toegeschoven na het weekend. Fijn, want ik vind het een leuk blad! Er staan leuke stukjes in, handige tips voor activiteiten en boeiende verhalen. Ik vind het om eerlijk te zijn erg veel op Vriendin lijken. Dit tijdschrift is wel erg dun, dus je hebt het zo uit. Wel weet ik dat er af en toe ook een Vrouw Glossy in de winkel ligt, die je gewoon zo kan kopen. Die is volgens mij wel wat dikker.
tijdscriftcosmo#4 Cosmopolitan
(Sorry voor de slechte foto! Ik heb dit blad ‘s avonds moeten fotograferen).
Een blad dat ik wat minder vaak lees, maar toch wel leuk vind is de Cosmopolitan. Ik lees dit zo af en toe, want ik vind de verschillende edities toch vaak wel op elkaar lijken. Beauty, fashion en wat persoonlijke verhalen. Toch is het leuk om de nieuwste beauty producten te bekijken en interviews te lezen met hippe BN-ers.

Volgens mij staan er ook altijd bloopers in – die vind ik het grappigst! Heerlijk leedvermaak. In Uganda heb ik trouwens de Zuid-Afrikaanse Cosmopolitan gekocht en in Nepal de Indiase versie. Super grappig om eens te zien, je ziet toch wel veel verschil. Zo is de Zuid-Afrikaanse versie echt heel erg gericht op de donkere huid (logisch) en prijst de Indiase versie alleen maar whitening-producten aan.

Jammer, ik wilde een top vijf maken, maar ik kan er helaas echt geen meer bedenken. Natuurlijk lees ik zo af en toe een ander tijdschrift zoals de Glamour of de Grazia, maar dat zijn niet echt favorieten.

Vertel, wat zijn jouw favoriete tijdschriften? I’m always in for new things ;).

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie