OOTD: Stoer en chique

Hoera, mijn eerste outfitpost! Van de week was ik een dagje vrij en ik besloot mijn outfit eens te laten fotograferen. Niet te veel poespas, gewoon iets waar ik me lekker in voel. Met mijn favoriete everyday sieraden erbij. Kijk mee!outfit2Je ziet het niet zo goed, maar ik heb een dark wash skinny jeans aan. Het is een donkere broek met lichtere vlekken er in. Ik vind het zo een chille broek, hij combineert fijn met alles! Ik droeg er nu een creme-kleurig bloesje op met een soort croque-werk er in.
outfit4Hier zie je de kleur en structuur van de broek wat beter. En mijn mooie Converse natuurlijk, die ik héél vaak met liefde draag.outfit5Onder mijn bloesje draag ik altijd een huidskleurig topje. Ook droeg ik er een gouden ketting bij (die ik voor een prikkie op de Huishoudbeurs scoorde). outfit3Ik draag bijna elke dag mijn rosé-gouden Marc Jacobs horloge. Een aantal jaar geleden gekregen van mijn moeder voor mijn verjaardag en hij past werkelijk o-ve-ral bij. Ik draag er nog een armbandje bij die ik van een vriendinnetje heb gekregen.outfit1Tot slot zie je hier mijn lente-jas wat beter. Onlangs gekocht bij de Only en ik ben er zo blij mee! Precies lang genoeg en ik vind hem ook een fijne uitstraling hebben. Mooi tussen sportief en chique in.

Jas: Only
Bloesje: ??
Broek: Only
Schoenen: Converse
Horloge: Marc Jacobs
Armband: Kadootje
Ketting: Lucardi

Dit was mijn eerste OOTD weer! Zo fijn dat we vanaf nu al wat meer lente-kleding kunnen gaan dragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie