Review: Sleek Pomegranate blush

Toen ik in december in Londen was wilde ik weer een nieuwe Sleek blush kopen. Rose Gold kende ik inmiddels wel, dus was ik hard op zoek naar een andere spannende kleur. Het is uiteindelijk Pomegranate geworden, een prachtige shimmery cranberry kleur!

Om eerlijk te zijn was ik eigenlijk stiekem toch op zoek naar Rose Gold, omdat mijne helaas in duizend stukken was gebroken. Maar ja, die kon ik nergens vinden. Na even twijfelen voor het Sleek schap (moest ik toch niet voor een soortgelijke kleur gaan?) besloot ik een hele andere weg in te slaan. Pomegranate it is!
Deze blush zit weer in het klassieke Sleek doosje, een mooie rechthoekige verpakking. Ik vind het wel een fijn formaat, niet te groot maar zeker niet te klein. Erg handig als je er meerdere van hebt, want zo zijn ze makkelijk te stapelen. Op de achterkant vind je nog wat informatie wat betreft de ingredienten, maar om eerlijk te zijn kijk ik daar nooit echt naar.
En zo ziet ie er dan uit! Het was nogal lastig om de juiste kleur op de foto te zetten. Het is een soort wijnrode kleur met een vleugje framboos. Best heftig in het eerste opzicht! Er zitten flink wat shimmertjes in. Ik zou het geen glitters noemen, maar ik denk wel dat je wangen een beetje gaan shinen hiervan.
Het pigment van Pomegranate is weer eens fantastisch. Ik had niet anders verwacht van Sleek. Omdat deze blush zo intens gepigmenteerd is, heb je niet heel veel product nodig om een gezond blosje te creeeren.
Hoe ik het het uiteindelijk opbracht was door was zachtjes met mijn kwast over de blush heen zwaaien en het héél lichtjes aanbrengen op mijn wangen. Voor mij was dit ruim voldoende om bovenstaande look te creeeren. Dit vind ik mooi voor een everyday-look! Niet al te heftig.
En bij deze foto’s zie je hoe het staat als het juist wat heftiger is aangebracht! Om eerlijk te zijn is het in het echt nog wel een stuk heftiger. Op een of andere manier lukte het niet goed om het op camera vast te leggen.

Maar, wat vind ik er nu eigenlijk van?
Pomegrenate is een prachtige kleur die heel mooi staat als je hem lichtjes aanbrengt. Hij blijft de gehele dag zitten (ik hoef nooit bij te werken) en blend ook makkelijk in. Mijn gezicht lijkt gelijk een stuk frisser en stralender met die rode koontjes!
Ja, wat mij betreft is dit echt een aanrader. Natuurlijk is het een hele andere kleur dan de in het algemeen geliefde Rose Gold, maar ik zou echt willen adviseren om deze ook eens een kans te geven.

Heb jij wel eens een Sleek blush uitgeprobeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie