Collection Lasting Perfection Concealer + WIN!

Toen ik een paar maanden terug in Londen was besloot ik eens rond te gaan neuzen in het schap van Collection. Ik had namelijk gehoord dat hun Lasting Perfection concealer top was. Ik probeerde hem uit op mijn hand en, jawel, ik was goed verrast! Ik nam hem mee naar huis.
Zelf heb ik nummer 03, ‘Medium Warm’. Op dit moment is de concealer nog iets te donker voor me, maar zodra het zonnetje doorkomt ben ik altijd binnen no-time bruin. En gelukkig blijf ik altijd nog wel een tijdje bruin, dus vandaar dat is toch voor de donkerste kleur heb gekozen.Dit is een vloeibare concealer die je door middel van een sponsapplicator aanbrengt. Het doet me denken aan die applicators die je vaker bij een lipgloss ziet. De applicator werk in ieder geval prima! Het brengt een mooi laagje aan, niet te veel, en ik heb niet het gevoel dat hij slechts uitsmeert. Nu verdeel ik de concealer zelf sowieso altijd met mijn handen of met een kwast, en niet met de applicator zelf.

En de dekking, hoe is die? Nou, top! Het heeft een medium-dekking, eigenlijk wel tegen de stevige dekking aan. Het camoufleert namelijk al mijn rode vlekjes, pukkeltjes en onzuiverheden zonder een plamuurlaag op mijn gezicht te hebben.

Ook geeft het een mooie matte dekking, waar ik persoonlijk wel van houdt. Zelf vind ik het namelijk totaal niet prettig als mijn concealer (of foundation) glimmende deeltjes er in heeft waardoor mijn huid shined als een bowlingbal.

Wel merk ik dat ik de concealer heel goed moet uitsmeren, waardoor ik wel iets meer moet gebruiken dan normaal. Als ik dat niet doe, krijg ik rare vlekjes onder mijn ogen of op mijn kin (waar ik concealer gebruik). Zelf probeer ik het ook altijd snel uit te smeren, zodat het niet ‘stained’ in mijn gezicht.
Ik gebruik de concealer inmiddels al een maand of twee en ik ben méér dan tevreden. Het blijft serieus de hele dag zitten, het ziet er natuurlijk uit en het past ook nog eens precies bij mijn huidskleur (als ik iets bruiner ben, wat ik op het moment van schrijven al ben door de zonnige dagen de afgelopen tijd!).
Ik kocht de Lasting Perfection concealer voor omgerekend 5 euro in de Superdrug in Londen. Maar, wil jij er ook één hebben? Dan kan je hem hier winnen! Let op: Het gaat wel om de kleur ‘Warm Medium’, nummer 03. Heb je een porseleinen huidje dan zou ik hem niet aanraden.

Wat moet je doen om te winnen?
– Kimbahli.com volgen op Bloglovin’
– Een reactie met een geldig e-mailadres achterlaten onder deze blogpost

Voor een extra kans mag je op Twitter of Facebook ook nog deze zin plaatsen:

“Via Kimbahli.com maak ik kans op dé Collection Lasting Perfection concealer!”

De winnaar maak ik eind volgende week bekend. Succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie