Review: Kiko lipsticks

Tijd voor het tweede deel van mijn mega Kiko stash. Ditmaal review ik drie soorten lippenstift. Ik ben niet echt een lipstick-meisje, maar probeer het de laatste tijd wel meer te dragen. Het staat nu eenmaal zo leuk!

Alvast excuses voor de gebruikte lipsticks, ik kon me niet inhouden en heb ze al gelijk uitgeprobeerd. Ook kon ik één doosje nergens meer terugvinden. Lekker bezig Kimberly…
Van links naar rechts: Ace of Diamond, Unlimited Stylo (Strawberry Pink) en Kiss Balm (Tutti Frutti)
Als eerste maar een swatch van alle lipsticks. Wow, wat een kleur en pigment! Helemaal links zie je de Ace of Diamond lipstick, in het midden Unlimited Stylo en bovenin Kiss Balm. Je ziet dat de vooral de middelste lipstick erg gepigmenteerd is. De bovenste is vooral een gekleurde lippenbalsem. Als eerste de Ace of Diamond lipstick. Dit is een limited edition lipstick en ik vind hem er zo gaaf uit zien! De kleur is het best te beschrijven als roze/rood, in het echt nog iets donkerder dan op de foto. Oud-roze. Hij oogt in het echt zelfs een beetje bruinig.

Hij dekt niet gelijk in één keer, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Ik hou er meer van als je een lipstick zelf kan opbouwen. Ik vind het opzich best een mooie kleur, maar van mij had ie wel iets roder mogen zijn qua kleur. Ook smeert hij niet zo goed uit, zoals je ziet op de foto.
De tweede lipstick is de Unlimited Stylo in de kleur Strawberry Pink. Wat een fellerd! Het is een een koraal-rozige lipstick die prachtig staat met een leuk zomerjurkje er bij. Ik vind hem zelf iets te fel voor in de winter, maar hey, dat kan natuurlijk wel. Bovendien is het al lente inmiddels, haha.

Hij is vrij mat wat ik normaal mooi vind, maar nu een beetje jammer. Door het matte effect zie je namelijk bij deze lipstick heel goed alle lijntjes zitten. Geen gezicht! Als ik hem opdoe dep ik hem dus op mijn lippen en wrijf ik het een beetje uit. Zo krijg ik alsnog wel de kleur op mijn lippen maar trekt het niet zo in de lijntjes.
Sidenote: De lipstick is bijna niet te verwijderen. Kijk maar naar deze foto van mijn arm! Kiko promoot dit product niet eens als long-lasting, maar dat is ie zeker wel. Pluspunt.
Als laatste dan mijn favoriet, de Kiss Balm in de kleur Tutti Frutti. Tja, ik ben nu eenmaal een sucker voor gekleurde lippenbalsems. Toch dat kleurtje op je lippen maar je hoeft het niet elk uur bij te werken. Deze Kiss Balm geeft een behoorlijk fel kleurtje af voor een lippenbalsem. Ook blijft hij goed zitten, ik heb er meerdere uren plezier aan! Dat haal ik echt niet met mijn oude vertrouwde Cherry Labello. En de geur jongens… Goddelijk. Echt, haal ‘m als je in de buurt van een Kiko bent!
Dat waren ze weer! De meeste producten zijn nog te koop bij een Kiko winkel of in de webshop. Alleen  de Ace of Diamond lipstick zie ik helaas nergens meer terug.

Ben jij al bekend met Kiko lipsticks?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie