Pure Source sheetmasks van Missha

Nepal, of in het algemeen Azie, staat bekend om zijn beauty producten. Helemaal Aziatisch zijn de zogenaamde sheet-masks. Het ziet er nogal gek uit als je het op hebt, maar dat maakt natuurlijk niks uit als het écht werkt.Maar ja, de vraag is natuurlijk of ze ook echt werken! Zelf besloot ik er een aantal mee te nemen. Deze sheet-masks zijn allemaal van het merk Missha en komen uit de Pure Source lijn. Ik ging voor drie soorten: Honey, Pomegranate en Aloe.

Alle drie hebben ze hun eigen werking. De Pomegranate versie is vooral bedoeld voor oudere dames (schat ik), aangezien het het verouderen van de huid tegen gaat. De Aloe versie zie je niet goed op de foto, maar deze zou je huid moeten kalmeren.
En als laatste is er dan de variant die ik nu voor jullie ga testen – Honey. Dit masker belooft dat het je huid moisturized en een fijne glow geeft.
Zoals je ziet zit er een vrij duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Je komt al een heel eind met slechts de illustraties bekijken, maar er zit zelfs een Engelse handleiding bij. Fijn dat ze rekening houden met de niet-Aziaten onder ons!
Het is de bedoeling dat je eerst je gezicht goed reinigt met zowel je gebruikelijke reinigingsmiddel als met een toner. Ik volgde maar braaf de instructies op. Zie je gelijk mijn #iwokeuplikethis hoofd, haha.
Daarna haal je het masker uit de verpakking. Je ziet al gelijk dat het vrij vochtig is en als je het er daadwerkelijk uit haalt voelt het super nat aan. Het ziet er wel nogal eng uit zo, haha.

Daarna plak je het masker als het ware op je gezicht en druk je het goed aan! De geur van dit masker viel me gelijk op. Het ruikt echt heel erg naar honing. Gelukkig is het geen chemische variant, maar ruik je gewoon een lekkere honing pot die toevallig open staat.
Wat staat het me mooi he? Haha.

Na 10 minuutjes haalde ik het masker er weer af (ik heb nooit zo veel geduld met maskers). Wat er nog op je gezicht zit masseer je gewoon eventjes in je huid, en klaar is kees. Zo handig dat je niet je gezicht hoeft te wassen na het masker! Dat is toch echt wel een groot voordeel van sheet-masks.

Ik ben een klein beetje vergeten een foto te maken van het resultaat, maar dat is niet zo erg. Ik merkte namelijk vrij weinig verschil. Ik heb nog wel een foto van hoe mijn hoofd er later op de dag uitzag, mét make-up op.Niet echt een glow! Of tenminste, niet meer dan normaal. Wel voelt mijn huid onwijs zacht aan en dat vind ik ook wel eens lekker. Niet veel maskertjes verrichten daadwerkelijk wonders, dus dat verwachtte ik ook niet.

Al met al een prima masker wat er voor zorgt dat ik lekker relaxed aan de dag begin (of er juist mee eindig). En zo een sheet-mask is toch wel ontzettend makkelijk!

Heb jij ooit een sheet-mask uitgeprobeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie