New in: sneakers & boots

Ik had laatst ontzettend veel behoefte aan nieuwe schoenen. Ik merk dat ik constant dezelfde draag en in tegenstelling tot vroeger heb ik helemaal niet zo veel schoenen nu. Ik had er wel 70 paar (erg he), en nu nog maar een stuk of 6 die ik regelmatig droeg (uggs en snowshoes niet meegerekend). Dus ik ging shoppen!Ik had al een knalroze paar sneakers, deze hebben jullie voorbij zien komen in mijn huishoudbeurs shoplog. Dat waren eigenlijk een soort Nike Roshe run dupes. Omdat ik ze zo fijn vond lopen ging ik op zoek naar een wat neutraler exemplaar. Want tja, deze schoenen waren nogal uhhhh… in-your-face.
Mijn zoektocht eindigde bij Scapino. Blijkbaar hebben die ook super hippe schoenen. Ik zag allerlei leukerds voorbij komen, maar ik ging uiteindelijk voor dit exemplaar. Zwarte sneakers met een soort gaatjespatroon er in. Ik ben er helemaal happy mee en heb ze inmiddels al een paar keer gedragen!
Daarnaast plaatste ik laatst een bestelling bij de H&M. Het was al even geleden dat ik wat bestelde, dus het voelde echt als een kadootje toen alles binnen kwam. Helaas zat er niet veel soeps tussen en kan het grootste gedeelte weer terug. Behalve bovenstaande laarsjes!
Ik was al tijden op zoek naar halfhoge bruine laarsjes die ik ook onder jurkjes e.d. kan dragen. Deze passen perfect en zitten ook nog eens lekker. Ik ben niet echt een hakken-meisje, maar met deze kan ik wel werken. Fijn!

Ik ben blij met mijn koopjes en kan weer even vooruit!
Heb jij onlangs nog geshopt?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie