LOVE IT: My pink phonecases

Mijn iPhone is heilig voor me, dus ik bescherm hem graag met een telefoonhoesje. Vroeger had ik een hele collectie hoesjes, maar sinds ik mijn iPhone 6 heb ben ik vrij trouw geweest aan mijn transparante hoesje van Apple zelf. Maar daar moest verandering in komen! Want tja, roze is toch wel een hele mooie kleur…Van de webshop QualityCases.nl mocht ik twee hoesjes uitkiezen. Omdat ik twee nou ook een beetje overdreven vond voor mezelf (hoor je het, ik ben volwassen geworden) bestelde ik er dus één voor mezelf en één voor mijn moeder. En surprise surprise, we kozen allebei voor de kleur roze!
Ik ging voor een kunstleer wallet case. Toen ik nog mijn iPhone 4 had had ik er ook zo een, en die vond ik reuze handig. Het is een hoesje dat openklapt, en aan de binnenkant kun je nog twee pasjes kwijt. Zelf heb ik er bijvoorbeeld mijn Efteling personeelspas en pinpas in zitten. We lopen vaak van kantoor naar het personeelsrestaurant in de pauze, en dan hoef ik niet mijn hele tas mee te slepen.
En tja, de kleur… Fel roze! Wat kan ik er van zeggen? Het valt lekker op in ieder geval en ik ben er blij mee. Het is ook nog eens een stevig hoesje die wel een stootje kan hebben. Belangrijk met zo een kluns als ik, want zoals je ziet zit er al een behoorlijke barst in mijn scherm…
En dan nu het hoesje voor mijn moeder! Zij heeft een iPhone 5S en koos voor dit leuke zachtroze hoesje. Hij sluit goed aan en kijk nou, het ziet er toch echt super leuk uit? Dit hoesje is (zoals je waarschijnlijk al ziet) niet bedoeld om je telefoon echt te beschermen, maar vooral om het wat op te leuken. Mijn moeder zei dan ook dat het niet heel stevig aanvoelde. Maar hij sluit wel goed aan.Al met al ben ik dus behoorlijk enthousiast over deze twee hoesjes! En het leuke is, van QualityCases.nl mag ik één hoesje naar keuze weggeven!

Wat moet je doen om te winnen?
– Volg mij op Bloglovin’  (heb je geen Bloglovin’, geen punt)
– Laat een reactie achter waar in je de link naar je hoesje naar keuze achterlaat
– Vul een geldig emailadres in

Ik ben namelijk héél benieuwd welk hoesje jullie zouden kiezen. Op de webshop kun je kiezen uit hoesjes voor de iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6 en 6 Plus. Ook voor de Samsung Galaxy S4 en S5 kun je een hoesje uitkiezen. En, als je de hippe One Plus telefoon hebt kun je ook meedoen!

Veel succes!

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie