Winnaar Hema goodies!

Vandaag maak ik bekend wie de winnaar van de Hema goodies is! Een tijdje terug had ik een blogpost geschreven over mijn manier van plannen. Ik maakte gebruik van veel Hema stationary, en besloot dat ik ook wat spulletjes wilde weggeven aan één lezeres. En bij deze! Lees snel verder om te kijken wie het is geworden. tumblr_nlkl1njkp11r5l9mvo5_1280Hartstikke leuk dat zo veel mensen meededen met de winactie. Er kan helaas maar één winnaar zijn. Jammer, want ik wilde dat ik jullie allemaal deze leuke spulletjes had kunnen sturen!

Ik heb randomly een naam gekozen (met behulp van het lieve hondje Sam van mijn vriend Tim. Ik liet hem alle namen zien en hij blafte enthousiast bij deze lezeres). De winnaar is geworden….
Untitle333333dGefeliciteerd Kim! Stuur je me even een mailtje met je adresgegevens? Dan stuur ik de spulletjes zo snel mogelijk naar je op.

Er komt snel weer een andere win-actie aan, dus hou mijn blog goed in de gaten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie