TAG: My guilty pleasures

Ik kwam deze tag tegen op Teddlicious.nl en vond hem gelijk leuk. Ik weet van mezelf dat ik talloze guilty pleasures heb en ik schaam me er niet voor! Vandaag vertel ik jullie alle foute dingen die ik stiekem toch wel erg leuk vind.Film
Ik ben jarenlang über fan geweest van alle High School Musical films. Ik heb ze alle drie minimaal tien keer gezien en kan nog steeds alle liedjes mee zingen! Ook ben ik smoorverliefd geweest op Corbin Bleu (Chad in de film). Ik kan zo genieten van meezing-films!

Serie
Dat is een makkie. Glee is een van mijn favoriete series en als ik dat zeg, word ik vaak niet serieus genomen. Terwijl het zo leuk is! Ook heb ik ongeveer alle afleveringen van Hannah Montana gezien (en vind ik die stiekem nog steeds leuk). Ik heb nog steeds een beetje een girl-crush op Miley Cyrus, ook al is ze lichtelijk van het padje geraakt afgelopen jaren. Oh en Keeping up with the Kardashians is definitly een van mijn guilty pleasures.

Muziek
Mijn lievelings artiesten zijn Taylor Swift en Miley Cyrus. Ook kan ik enorm genieten van de liedjes van Selena Gomez en Demi Lovato. Merk je al dat ik een Disney-freak ben? Ook moet ik eerlijk bekennen dat er vooral Top 40 liedjes op mijn iPhone staan. Ik ben niet zo’n alternatieveling denk ik.
Snack
Nutella! Vroeger kreeg ik gewoon een bakje met Nutella van mijn oma. Lekker opsmikkelen met een Efteling lepeltje. En nog steeds zou ik het liefst Nutella recht uit de pot eten… Alles wat met dit goddelijke goedje te maken heeft kan ik niet weerstaan. Nutella ijs, Nutella cheesecake of fruit gedipt in Nutella… Ik MOET het hebben.

Activiteit
Leven in een puinhoop. Ik ben onwijs rommelig en kan me er ook echt niet druk om maken als ik over een berg kleding moet stappen voordat ik naar bed kan. Daarentegen probeer ik echt wel minder slordig te worden omdat ik weet dat het voor mijn omgeving niet fijn is. Oh en waar ik me ook schuldig aan kan maken is doelloos op mijn laptop zitten terwijl ik eigenlijk iets anders moet doen. Blogs lezen, YouTube filmpjes kijken of rondstruinen op 9gag. Tijdverspilling!

Absurde verzameling/belachelijke aankoop
Als mensen horen wat ik spaar staan ze me vaak ongelovig aan te kijken, vooral aangezien ik begon met deze verzameling toen ik een jaar of 10 was. Ik spaar namelijk shotglaasjes! Vroeger noemde ik het simpelweg ‘kleine glaasjes’. Overal waar ik kom moet en zal ik een shotglaasje meenemen. Mijn collectie is inmiddels niet grappig meer, ik heb zowat een buffetkast nodig om alle glaasjes uit te stallen…
Crush
Vroeger was ik dus gek op Corbin Bleu (en Zac Efron). Oke, misschien vind ik Zac Efron nu stiekem nog steeds erg leuk. Voor de rest vind ik Penn Badgley (van Gossip Girl) een hottie en was ik ook gek op Cory Monteith. De schok was dan ook groot toen ik hoorde dat hij was overleden.

Kleding
Mijn thuis-kleding is standaard een oude, lelijk joggingbroek, een los t-shirt, een dik fleecevest en fluffy sokken. Totaal niet glamourous maar hee, daarvoor is het mijn thuis-kleding!
IMG_4204Wat een super leuke TAG was dit! Wat is jouw ultieme guilty pleasure?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie