In het ‘blognieuws’ #1

Hi iedereen! De laatste tijd ben ik ook ‘in het nieuws’ geweest op andere blogs. Ik vond het wel leuk om ook deze artikelen even te vermelden hier. Ik schreef namelijk een artikel voor Travelvalley.com en was te zien op Yvetteschrijft.nl. Ook was ik te zien op Trade4bloggers met een leuk stuk over reizen en bloggen.53105ad6aa6absass
Laat ik beginnen met het artikel voor Travelvalley. Al een poos geleden heb ik contact gehad met Marloes van Travelvalley, dat het me leuk leek om artikelen te schrijven over Uganda, Nepal en India. Ik ben er tenslotte lange tijd geweest en wist dat zij op hun website nog niets hadden staan over deze landen.
Schermafbeelding 2015-05-01 om 19.20.22Omdat het allemaal iets te druk werd (ik was in die tijd nog in het buitenland) heb ik het even on hold gezet. Tot een aantal weken terug! Ik zocht weer contact met Marloes en gelukkig was ze super enthousiast. Ik heb drie artikelen ingestuurd en hoera, ze worden alle drie gepubliceerd! Mét mijn eigen foto’s erbij.

De eerste gaat over Uganda. Vijf redenen waarom je toch écht die kant op moet ;). Klik hier om het artikel te lezen.
Schermafbeelding 2015-05-01 om 19.29.29Het tweede artikel waar ik aan heb meegeholpen is een heuse outfitshoot. Yvette zocht via een Facebook pagina meiden die het leuk zouden vinden om vóór de camera te staan. Ze wilde graag haar fotografie skills verbeteren. Aangezien wij echt vlak bij elkaar wonen was het contact snel gelegd.
Schermafbeelding 2015-05-01 om 19.29.48Twee weken geleden was het zo ver en was ik dus Yvettes model voor een uurtje. Hartstikke leuk, en als het even kan gaan we dit vaker doen! Klik hier om het artikel te lezen.
Schermafbeelding 2015-05-03 om 21.19.47Trade4bloggers.t40.nl is een bloggersnetwerk dat af en toe bloggers de kans geeft om een gastblog te schrijven. Ik vond het wel een leuke uitdaging dus zocht gelijk contact met ze. Ik kreeg een leuk onderwerp (‘reizen en bloggen combineren’), schreef een artikel en tada! Het stond binnen no time online. Leuk! Je kunt het artikel hier vinden.

Nu hebben jullie dus even een korte update gehad wat betreft andere artikelen/fotoshoots etc. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Laat je even weten wat je er van vond?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie