Ik heb visitekaartjes!

Ik heb eindelijk visitekaartjes, wat een feest! Ik zat er al even over na te denken om visitekaartjes te laten maken, maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Toen ik een aanbieding van Webprint kreeg om daar iets te bestellen besloot ik er toch maar voor te gaan. En jongens, wat ben ik blij. Klik snel op ‘lees meer’ om ze te zien.Angelina van Eunoia Studio ontwierp mijn visitekaartjes. Zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen, heeft zij mijn nieuwe logo ontworpen, en dus ook deze te gekke kaartjes. Ik ben er onwijs blij mee, want het is echt op en top Kimbahli.com. De sfeer van het mooie logo is doorgetrokken naar de achterkant van het visitekaartje, terwijl het wel functioneel blijft. Ik heb besloten er best veel informatie op te zetten, zodat mensen me op allerlei verschillende manieren kunnen bereiken.
Maar goed, terug naar de visitekaartjes zelf. Ik heb ze laten maken bij Webprint, een website die misschien al enigszins bekend is bij jullie. Je kunt er naast visitekaartjes veel andere dingen laten maken, zoals fotoalbums, kaarten, kalenders en foto’s op canvas/hout etc.

De service vond ik zelf fijn! Je kunt je eigen ontwerp toevoegen aan het product, maar ze hebben ook veel ‘standaard’ uitingen die je mag gebruiken. Handig als je zelf niet zo handig met met Photoshop en gewoon een makkelijk (maar leuk!) ontwerp wilt voor je visitekaartje. Ook voor fotoalbums is dat erg handig (maar daar kom ik later op terug…). En ik vind het bakje waarin ze binnen komen ook leuk.
Ik heb trouwens gekozen voor dubbelzijdige visitekaartjes. Waarom? Dat vind ik mooier. Zo kon ik het logo lekker groot op de voorkant zetten en alle belangrijke informatie op de achterkant. Ik ben er trouwens zo blij mee dat ik iedereen al een kaartje heb gegeven, van de postbode tot mijn achtertante. Je weet maar nooit. Er kunnen belangrijke headhunters tussen zitten die wanhopig op zoek zijn naar leuke lifestyle bloggers.

En jongens, de prijs valt dus ook reuze mee. Je hebt al 99 stuks voor €10,95 (enkelzijdig) en 99 stuks voor €15,95 (dubbelzijdig). Ik kan Webprint dus zeker weten aanraden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie