Verfrissende nieuwe drankjes bij de AH!

Ik kwam laatst weer eens bij de Albert Heijn en zag echt súper leuke blikjes drinken in de schappen staan. Natuurlijk kon ik mezelf weer eens niet bedwingen en kocht ik gewoon alle zes de varianten. Voor zover ik het begrijp zijn het drie merken met ieder twee soorten drankjes. Tijd voor een review!Echt, ik ben een sucker voor mooie ontwerpen op producten. Deze blikjes zien er gewoon zo mooi uit, dat het bijna zonde is om ze open te maken. Ik vind het leuk dat er sinds een aantal jaar veel aandacht wordt besteed aan productverpakkingen, zodat het er een beetje retro (of nou ja, hipster) uit ziet. Maar goed, terug naar deze drankjes.
Ik ben dus een slechte blogger, want ik ben het bonnetje kwijtgeraakt. Ik weet wel dat ze allemaal ongeveer tussen de 1 en 2 euro kosten. Ik zal ze allemaal apart laten zien en aan het eind van het artikel test ik er ook nog twee!
Cawston Press; Cloudy Apple
Wat een naam! Volgens mij is dit gewoon appelsap met prik. Alsnog lijkt het me wel lekker.
Cawston Press; Rhubarb
Ok, serieus, rabarber in een drankje?!! Wat is dit? Er staat dat het gemixt is met zoete appel en bruiswater. Zou het lekker zijn? Hoe zou het smaken? Allemaal vragen die bij me opkomen. En tóch heb ik het niet getest. Ik denk dat ik dat binnenkort op Instagram eens doe…
Belvoir fruit farms; Raspberry Lemonade
Dit leek me nou eens super lekker. Wie herinnert zich mijn raspberry lemonade smoothie nog? Dan weet je dat ik dit drankje waarschijnlijk héél erg lekker ga vinden. Deze review ik zometeen!
Belvoir fruit farms; Elderflower Pressé
Hee, een vlierbloesem drankje, daar heb ik vaker van gehoord. Elderflower Pressé betekend letterlijk geperste vlierbloesem, dus ik ben zeer benieuwd naar deze smaak.
Charlie’s lemon, lime & mint natural soda
Dit klinkt toch als een lekkere alcoholvrije mojito? En blijkbaar ook nog eens natural. Onderaan staat ook nog eens ‘No fake stuff’. Nu ben ik wel benieuwd wat ze daar mee bedoelen…Charlie’s black currant, açai & mint natural soda
Ook deze klinkt weer goddelijk. Verder vrij weinig over te zeggen, behalve dat ik natuurlijk de verpakking te gek vind. Zoals bij elk drankje hierboven.

Maar goed, nu is het tijd om er een paar te testen! Let’s go!
Ik ging voor de Raspberry lemonade en de Lemon, lime & mint natural soda. Twee totaal verschillende smaken, dus dat was lekker om zo door elkaar te drinken, haha!

Ik kan er vrij kort over zijn. Ze zijn allebei GODDELIJK. Als ik toch echt moet kiezen is de Lemon, lime & mint natural soda favoriet. Het is zoals ik voorspelde een beetje een alcoholloze mojito. Je proeft de mint duidelijk, heerlijk! De Raspberry lemonade is lekker zoet en smaakt eigenlijk precies zoals de smoothie die ik eerder maakte. Ook een beetje zurig.

Je hoort het al: ik ben enthousiast. Echt fijne blikjes drinken die je makkelijk in je tas gooit en onderweg opdrinkt. Of die je meeneemt naar je werk. Ik vind het zelf ook originele smaken, het is weer eens wat anders dan je standaard cola.

Aanrader dus! Alle drankjes zijn te koop bij de Albert Heijn en ik schat dat ze tussen de 1 en 2 euro kosten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie