In the blog spotlight

Ik heb een (leuk) idee. Ik vind al die spam je blog artikelen heel erg leuk, maar nog leuker vind ik het als een heel artikel is gewijd aan één, twee of drie leuke blogs. Vandaar dat ik heb besloten om precies dat een maandelijks iets te maken. Een ‘In the blog-spotlight’!

Eén keer per maand zal ik dus een geheel artikel wijden de leukste blogs die ik heb ontdekt. Deze kunnen over van alles gaan: lifestyle, travel, koken, mindfulness, beauty… Het maakt me niks uit. Het gaat er om dat deze blog leuke content heeft en een nóg leukere eigenaresse.

Ik wil graag met een schone lei beginnen en zal niet gelijk een paar blogjes opnoemen die ik al ken (hoewel Dinastie.nl echt mijn nieuwe lieflings is). Daarom is dit eigenlijk gewoon een ordinair spam je blog artikel.
blog2Laat een beschrijving van jouw blog achter enne, probeer het een beetje origineel te omschrijven! Ook al is het de duizendste beautyblog, er is vast wel iets waardoor iedereen op jouw blog moet kijken. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik.

Hopelijk ontdek ik zo super veel nieuwe blogs (en ben ik nog meer tijd kwijt aan blogs lezen, haha).

Oh ja, als je zelf geen blog hebt, mag je ook gewoon je lievelingsblog opgeven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie