OUTFIT: Spijkerjasje en espadrilles

Ik heb weer een paar nieuwe aankopen gedaan waar ik heel blij mee ben. Zo heb ik eindelijk het perfecte spijkerjasje gevonden. Ik heb er al talloze aan geprobeerd, maar meestal stonden ze heel deuzig of vond ik het kleurtje niet leuk. Deze is wel perfect! Kijk snel verder.

Afgelopen maandag zei mijn vriend opeens “Hee, zal ik outfitfoto’s voor je maken?”. Nou, graag! Ik besloot dus gelijk mijn nieuwe items aan te doen en we doken de tuin in om foto’s te maken. Zoals ik al zei ben ik gek op mijn nieuwe jasje! Ik kocht hem bij de outlet van Men at work in Tilburg. Hij kostte oorspronkelijk 119 euro en geloof het of niet, maar ik betaalde er nu maar 25 euro voor. Dat is nog eens een lekkere sale!

De schoenen heb ik van Invito. Ik zag ze voorbij komen op verschillende blogs en vond ze zó leuk, dat ik er toch voor zwichtte en ze bestelde. En ze zitten gelukkig heel erg lekker, dus voorlopig doe ik ze niet meer uit. Perfect voor deze tijd van het jaar. Maar goed, bij deze dan de foto’s!Spijkerjas: Men at work. Schoenen: Invito. Top: Only. Basic top: H&M. Broek: H&M. Ketting: Tiffany&Co (maar dan met een rosé-gekleurd kettinkje).
Dank aan mijn lieve vriend voor de mooie foto’s! Wat vind jij van mijn outfit?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie