Mijn skincare routine

Ik gebruik al een hele tijd dezelfde producten voor mijn gezicht. Dit was niet altijd zo, ik heb namelijk erg lang gezocht naar de juiste manier om mijn gezicht goed te reinigen! Ik heb een vrij vette huid waardoor ik eigenlijk niet zo van creme’s hou, maar wilde toch wel wat verzorging. Kijk mee naar mijn skincare routine!Zie hierboven alle producten die ik gebruik om mijn gezicht te reinigen. Ik ga ze één voor één af!
‘s Avonds haal ik eerst de ergste make-up er af met reinigingsdoekjes. Ik weet het, ze zijn niet zo goed, maar ik gebruik dit echt als eerste stap. Ik vind deze van Nivea altijd lekker, maar ik wissel ook vaak af met Garnier.
Daarna pak ik een watje met wat Garnier Micellair reinigingswater en haal ik de rest van de make-up er af. Dit is echt heerlijk spul. Ik gebruik voor de rest geen oogmake-up remover omdat ik nooit waterproof mascara op heb.
Soms gebruik ik tijdens het douchen nog mijn Philosophy miracle worker. Dan gaat mijn make-up er ook makkelijk af! Dit gebruik ik echter niet altijd omdat ik lui ben, haha.
‘s Ochtends reinig ik mijn gezicht altijd met een tonic voordat ik mijn dagcreme en make-up op doe. Ik gebruik vaak de verfrissende tonic van Nivea, maar als ik merk dat mijn gezicht héél vettig aanvoelt gebruik ik de Total Matteness tonic van Philosophy. Die werkt echt top.
En als laatste de crèmepjes die ik gebruik! Als nachtcreme gebruik ik de Vitamin E moisture cream van The Body Shop. Niks mis mee, gewoon een lekkere nachtcreme, al weet ik niet of ik hem opnieuw zou kopen. Als dagcreme gebruik ik al járen de Seaweed mattifying moisture lotion SPF 15 (ook van The Body Shop). Deze matteert echt als een malle wat ik héél fijn vind!

Dit waren de producten van mijn skincare routine! Hopelijk vond je het leuk om te lezen en had je er wat aan. Je ziet trouwens wel welke merken ik fijn vind, haha!

Welke producten gebruik jij altijd om je gezicht te reinigen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie